Annonssamarbete med NTM

Märtha hjälper företag att lyckas med sin marknadsföring

Under sina sex år som medierådgivare på NTM Media upplever Märtha att hon växt både som person och i sin yrkesroll. Arbetet erbjuder en omväxlande vardag som utmanar, bekräftar och stimulerar, ”Jag trivs och längtar verkligen efter att vara här”, säger hon.

Hon arbetar som medierådgivare på NTM Media.

Hon arbetar som medierådgivare på NTM Media.

Foto: NTM

Native2022-06-13 10:45
Detta är ett annonssamarbete.

Märtha Hågeryd, 30 år, har arbetat som medierådgivare på NTM Media under de senaste sex åren och stormtrivs. Hon blev erbjuden tjänsten efter att ha spenderat båda sina två praktikperioder hos NTM Media och kände att det här var en arbetsplats hon absolut ville stanna på. 

undefined
Hon arbetar som medierådgivare på NTM Media.

–Jag kände direkt att det passade mig perfekt. En stimulerande vardag, underbara kollegor och mycket social interaktion är inte något man tackar nej till, konstaterar Märtha. 

En medierådgivare arbetar med att hjälpa kunder att välja rätt kanaler att marknadsföra sig i samt att optimera innehållet. Kundmöten är en stor del av vardagen, vilket betyder att det är viktigt att brinna för sociala relationer.

– Det är viktigt att du som vill arbeta som medierådgivare är skicklig i sociala situationer och kan ta dig an olika typer av människor. Jobbet innebär att träffa en mängd olika personer och det är därför fördelaktigt att du kan läsa av och fungera i olika sociala kontexter, säger Märtha.

Öst Media är en arbetsplats där det finns utrymme att växa både inom företaget och i sin yrkesroll. 

– Vi har många internutbildningar, både mer övergripande utbildningar och utbildningar som riktar sig specifikt till vår bransch. Om du vill utvecklas inom din befintliga tjänst eller testa något annat inom företaget så finns det massor av möjligheter.

Förutom utvecklingspotentialen som arbetsplatsen erbjuder tycker Märtha även att stämningen och gemenskapen är fantastisk.

– Vi har så bra stämning – det är oslagbart. Jag trivs och längtar verkligen efter att vara här. Både kollegorna och arbetsplatsen är underbara. Förutom när vi är ute på kundmöten sitter vi nära varandra och arbetar vilket jag verkligen trivs med. 

undefined
Märtha anser att stämningen mellan kollegorna är fantastisk.

Hon fortsätter:

– Vill du ha ett roligt jobb där du inte har en sekund tråkigt, har världens bästa kollegor och dagen går i ett nafs borde du verkligen söka detta jobb. Man får energi av att vara här, vilket är väldigt viktigt eftersom man tillbringar den största delen av sina dagar på arbetsplatsen. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.