Annonssamarbete med OBOS

Familjeidyll i Torsviken, Krokek: Sänkta priser och avgiftsfrihet

Upptäck Torsviken, en pärla bara 20 minuter från Norrköping. Med 25 nybyggda rad- och kedjehus i Brf Skogspromenaden erbjuder OBOS en möjlighet till naturnära boende till förmånliga villkor.

 En kort bilresa från Norrköping ligger idylliska Torsviken.

En kort bilresa från Norrköping ligger idylliska Torsviken.

Foto: Patrik Ekenblom

Native2024-04-08 10:01
Detta är ett annonssamarbete.

Välkommen på exklusivt visningsevent 27 april. Läs mer här!

Mitt i det gröna, en kort bilresa från Norrköping, ligger Torsviken där bostadsutvecklaren OBOS byggt flera radhus, kedjehus och villor. Beläget nära både skog och vatten, erbjuder kvarteret en lugn och fridfull tillvaro. I Brf Skogspromenaden står lediga kedje- och radhus i bostadsrättsform på 113–122 kvm klara för inflyttning. 

– Torsviken är den perfekta platsen för den som söker en lugnare vardag utan att behöva kompromissa med närheten till stadslivet, menar Karl Braune, projektutvecklare på OBOS.

Ett liv närmare naturen 

Med fem minuters promenad till ett kvällsdopp i lilla Torsjön, lekpark i området och skogsstigar utanför dörren, är det enkelt för både stora och små att leva nära naturen här. Alla hus får stora altaner, lättskötta trädgårdar och gott om plats för både umgänge i husens sociala ytor, och lugn och ro i 3–4 sovrum.

– Visionen har varit ett lugnt och trivsamt kvarter, där skogskänslan går som en röd tråd genom hela projektet, tillägger Karl.

Här kan du läsa mer om BRF Skogspromenaden och se lediga objekt! 

undefined
5 minuters promenad från ett svalkande dopp i Torsjön.

Stora prissänkningar och slopad månadsavgift

För att möta bostadsmarknadens svängningar har OBOS sänkt priset på ett antal bostäder med upp till 300 000 kr. Är du en av de första som tecknar avtal får du även slopad månadsavgift första året. Dessutom säkrar OBOS månadsavgiften fram till 2028.  

– Med de här insatserna vill vi ge köparna möjlighet att planera sin ekonomi flera år framåt, förklarar Karl. 

Här kan du läsa mer om drömdealen du kan göra i Brf Skogspromenaden

undefined
Här finns nybyggda rad- och kedjehus klara för inflyttning.
undefined
Här finns gott om plats för både umgänge i husens sociala ytor.
undefined
Här finns nybyggda rad- och kedjehus klara för inflyttning.

All service i Krokek och smidig pendling

Bara två kilometer från Torsviken ligger Krokek, med all vardagsservice som förskola och grundskola, matbutiker och vårdcentral. Tåget från Krokek till Stockholm C tar mindre än 1,5 timme. Pendlar du med bil är det enkelt att ta dig ut på E4:an från Torsviken och köra söderut till jobbet i Norrköping eller norrut till Nyköping.

– Kommunen planerar även att förstärka vägen mellan Torsviken och Krokek med en upplyst gång- och cykelväg för att göra det ännu enklare att ta sig däremellan, fortsätter Karl. 

Stor visningsdag 27 april 

För dig som är nyfiken på Torsviken anordnar OBOS en stor visningsdag lördagen den 27:e april kl. 11-13, tillsammans med Myresjöhus och Smålandsvillan. Brf Skogspromenaden har två visningsbostäder öppna, ett kedjehus och ett radhus. Här får du chansen att utforska bostäderna och kvarteret. Det bjuds även på korvgrillning och tipspromenad för de yngsta. 

– Jag hoppas att fler upptäcker Torsvikens charm – och alla förmånliga erbjudanden. Först till skogs gäller, avslutar Karl. 

Klicka här för att läsa mer om visningseventet.

Film: Whymac

Brf Skogsviken, Torsviken

Torsviken: Ligger med utsikt över Bråviken, 2 km från Krokek. 20 minuters bilfärd från Norrköping. 

Brf Skogspromenaden: Familjevänligt kvarter med lediga rad- och kedjehus i bostadsrättsform på 113–122 kvm, alla med uteplats och egen trädgård. 

Erbjudanden: Upp till 300 000 kronor i rabatt och slopad månadsavgift det första året. Gäller för ett begränsat antal bostäder och för dig som är OBOS-medlem. Månadsavgiften är säkrad fram till 2028 för alla köpare. 

Visning: Stor visningsdag 27 april kl. 11.00-13.00. För privat visning, kontakta mäklaren direkt. 

Om OBOS: En av Norge och Sveriges största bostadsutvecklare med över 550 000 medlemmar. SmålandsVillan och Myresjöhus ingår i OBOS-familjen.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.