Annonssamarbete med Bråviken Bil

Här kan du bli en del av en lukrativ arbetsmiljö i Norrköping

Centralt i Norrköping finns en bilhandlare som sticker ut – Bråviken Bil. Med sin passion för bilar och en stark vilja att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen har detta företag etablerat sig som en av de större aktörerna inom bilbranschen och medarbetarna har en arbetsplats som andas samhörighet, kreativitet och framgång.

Undrar vem som kommer bli min nästa kollega, säger Simon, en av diagnosteknikerna.

Undrar vem som kommer bli min nästa kollega, säger Simon, en av diagnosteknikerna.

Foto: Jonathan Kronstrand

Native2023-06-05 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Hos Bråviken Bil tror man på att skapa en arbetsplats som är trivsam och stimulerande. Företaget värdesätter varje anställds unika bidrag och främjar en öppen kommunikation. 

– Detta gör vi för att skapa en positiv atmosfär där idéer och innovation uppmuntras, säger Robert Erlandsson, platschef.

undefined
Jag gillar gemenskapen och samhörigheten jag känner på Bråviken Bil, säger Anders, en av medarbetarna.

– Vi inser vikten av att hålla sig i framkant av den snabbt föränderliga fordonsbranschen. Därför satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling för våra anställda, förklarar Robert.

Medarbetarna får tillgång till utbildningar och workshops för att hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och teknologierna inom bilindustrin. Detta ger inte bara en givande arbetsmiljö, utan det ger även anställda möjlighet att växa och utvecklas i sina karriärer.

– Här kommer dina kompetenser till nytta, säger Robert.

undefined
Vi strävar alltid efter att vara en inkluderande arbetsplats, påpekar Andre, diagnostekniker.

– Vårt företag är inte bara en vanlig bilhandlare, utan en verksamhet som strävar efter att erbjuda en enastående arbetsplats för våra anställda. Här kan du förvänta dig en positiv och samhörig arbetsmiljö, kontinuerlig utveckling, kreativa utmaningar och ett starkt team där teamwork och gemenskap värderas högt, menar Robert.

– Om du vill vara en del av en framgångsrik organisation där din röst hörs och dina insatser uppskattas, då kan vårt företag vara den perfekta arbetsplatsen för dig. Välkommen till en spännande och givande karriär hos Bråviken Bil!

undefined
Undrar vem som kommer bli min nästa kollega, säger Simon, en av diagnosteknikerna.

Om Bråviken Bil

Bråviken Bil startades 2012, och har sedan dess haft kontinuerlig tillväxt varje år. Med tiden har fler varumärken flyttat in, och idag saluförs produkter från Peugeot, Opel, DS Automobiles och Silence. Serviceverkstaden är även auktoriserad för dessa fyra varumärken och erbjuder all form av service, reparationer och reservdelsförsäljning. 

Idag har företaget 23 anställda i Norrköping, och söker nu efter ytterligare kollegor. 

Man driver även liknande anläggningar i 5 andra städer i Mellansverige. 

Vill du veta mer?

Här kan du läsa om vilka lediga tjänster som finns tillgängliga just nu:

https://bravikenbil.se/jobba-hos-oss/

Kontakt:

Besök hemsidan här: https://bravikenbil.se

Facebook: https://www.facebook.com/bravikenbil

Instagram: https://www.instagram.com/bravikenbil/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bråviken-bil/

Kontakta Platschef för att veta mer om verksamheten:

Robert Erlandsson, 0790 766 466, robert.erlandsson@bravikenbil.se 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.