Annonssamarbete med Kuddby Trädfällning

Här sökes medarbetare till ett varierat och utmanande arbete

Kuddby Trädfällning är ett företag som är etablerade i branschen sedan trettio år tillbaka. Tillsammans löser de komplicerade uppdrag med hjälp av hög kompetens och lång erfarenhet. I takt med att verksamheten växer söker de nu två nya medarbetare.

Sammanhållningen och att kunna lita på varandra är särskilt viktigt inom verksamheten.

Sammanhållningen och att kunna lita på varandra är särskilt viktigt inom verksamheten.

Foto: Kuddby Trädfällning

Native2023-06-01 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Till sommaren utlyser Kuddby Trädfällning två lediga roller: en skogsmaskinförare och en skogshuggare. För skogsmaskinföraren finns två skördare, två stora skotare och tre små skotare tillgängliga att köra. 

undefined
Företaget utgår ifrån Norrköping men personalen bor på olika håll olika i Östergötland.

Här får du som anställd följa med på de mest varierade och utmanande uppdragen.

– Vi söker någon som är öppen för problemlösning, nya platser varje dag och flexibla arbetstider. Ingen dag är den andra lik, vilket gör att någon som gillar variation passar utmärkt för rollerna. Igår var vi i Gnesta och idag i Åby, för det mesta håller vi till i Östergötland, Småland och Stockholm, säger Per Ekman, ägare och trädfällare hos Kuddby Trädfällning.

– Är du duktig och lättlärd finns det möjlighet att utvecklas i företaget och utföra olika arbetsuppgifter, tillägger Pelle Carlsson, ägare.

Det är mycket planering som ingår i arbetsrollerna. När företaget får in ett uppdrag kan det handla om att lösa väldigt komplicerade trädfällningsproblem. 

– Ett av de mer spännande uppdragen vi fått var att fälla stora granar hos björnarna och lejonen på Kolmårdens djurpark, säger Pelle och skrattar. 

undefined
Sammanhållningen och att kunna lita på varandra är särskilt viktigt inom verksamheten.

Hos Kuddby Trädfällning är sammanhållningen och att kunna lita på varandra särskilt viktigt. 

– Vi har alla olika kompetensnivåer och kan olika saker, så vi behöver varandra för att allt ska fungera, menar Per.

– För att trivas bra här så krävs det att du är en person som gillar att arbeta utomhus och hårt. Vi har inga exakta tider för fika eller liknande utan vi tar dagen lite som den kommer. Det handlar ofta om snabba kast och att planera utifrån given situation, förklarar Pelle.

Om du vill söka någon av rollerna som skogsmaskinförare eller skogshuggare finns, förutom ett genuint intresse för arbetet, vissa krav:

– För rollen som skogsmaskinförare behöver du ha relevant utbildning och körkort. När det gäller tjänsten som skogshuggare krävs körkort till bil, minst AB motorsågskörkort och helst flera års erfarenhet av skogsarbete, säger Pelle.

undefined
De söker någon som är öppen för problemlösning.

Företaget utgår ifrån Norrköping men personalen bor på olika håll i Östergötland. 

– Många bor i Norrköping, Linköping och runt om i Östergötland. Det är självklart en fördel att bo nära med tanke på bränslepriser, påpekar Per.

– Sammanfattningsvis kan vi väl säga att om du gillar utmaningar, problemlösning, variation och uppfyller våra konkreta krav så är det här ett perfekt arbete för dig, säger Pelle. 

Ansökan

Ansökningar och frågor skickas till:

info@kuddbytradfallning.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.