Annonssamarbete med Biljardbaren

Traditionellt julbord med en twist: ”Bjuder på stans godaste köttbullar”

På Biljardbaren i centrala Norrköping kan du göra mer än att utmana kompisgänget i dart och testa kollegornas sångkunskaper i karaoke. I år kombineras aktiviteterna med en julbordssittning som bjuder på både klassiska smaker och en efterrättsbuffé. ”Vi kommer att pynta lokalen mer än någonsin”, säger Affe, ägare av Biljardbaren.

Ana Ndreca är bar- och restaurangchef och har arbetat på Biljardbaren sedan 2018.

Ana Ndreca är bar- och restaurangchef och har arbetat på Biljardbaren sedan 2018.

Foto: NTM Media/Content studio

Native2024-10-08 08:44
Detta är ett annonssamarbete.

Tretton biljardbord, tio shuffleboardbanor, fem moderna dartbanor (FlyBy Dart) och två karaokerum. Allt detta hittar du på Biljardbaren. Under sommaren har företaget byggt ut restaurangdelen och förlängt öppettiderna till kl.02.00. Nu kommer de med ännu en nyhet – julbord. 

– Vi fick extremt många julbordsförfrågningar förra året, så nu har vi valt att erbjuda det, säger Affe.

undefined
Biljardbaren har byggt ut restaurangdelen under sommaren.

På julbordet hittar du klassiska inslag som Janssons frestelse, julskinka, lax och hemlagade köttbullar. Biljardbaren kommer också att satsa på en härlig efterrättsbuffé.

– Den kommer att innehålla klassiskt julgodis – men också annat smått och gott. 

undefined
Restaurangdelen har fått växter och ljus vilket skapar en mysig atmosfär.

De första sittningarna startar 20 november och går att boka tisdag–lördag fram till 20 december. Utöver maten kommer en timmes aktivitet att ingå i priset på 495 kronor per person.

– Det blir ett annorlunda julbord där gästerna har möjlighet att kombinera maten med shuffleboard, biljard, dart eller karaoke. Självklart går det bra att lägga till fler aktiviteter för den som är vill. Vi har även dryckespaket som gästerna kan köpa till, säger Affe.

undefined
Biljardbaren har numera fem moderna dartbanor (FlyBy Dart).

Biljardbaren kan ta emot hundra personer per sittning och går att abonnera av större sällskap. I samband med julborden skapas en mysig julstämning i lokalen.

– Vill man kombinera det traditionella julbordet med någonting annorlunda så passar detta alla, både privatpersoner och små till mellanstora företag. Vi brukar dekorera vid jul men nu kommer vi pynta lokalen mer än någonsin. 

undefined
Testa kompisarnas sångkunskaper i något av karaokerummen.

Ana Ndreca är ett välkänt ansikte för många besökare. Hon är bar- och restaurangchef och har arbetat på Biljardbaren sedan 2018.

– Atmosfären är väldigt mysig här hos oss, samtidigt har vi ett högre tempo på helgerna då det är mer feststämning. Vi har inte bara supergoda drinkar och stans bästa hamburgare – utan nu kommer vi även att bjuda på stans godaste köttbullar på vårt julbord, säger Ana och ler.

undefined
En timmes aktivitet ingår i priset när du bokar julbord.

Affe instämmer:

– De som inte varit här tidigare är positivt överraskade av miljön, maten och våra aktiviteter. Hela lokalen är en stor öppen yta vilket skiljer sig från andra ställen, det skapar en härlig stämning på helgerna. 

– Darten blir alltmer populär – nu har stans första dartförening, Peking Dart Club, startat hos oss, säger han och hintar om att fler nyheter väntar under hösten.

undefined
"De som inte varit här tidigare är positivt överraskade av miljön, maten och våra aktiviteter", säger Affe.
Biljardbaren

Adress: Prästgatan 50

Telefon: 011-163400

Mejl: info@biljardbaren.se

Hemsida: https://biljardbaren.se/

Besök deras Facebooksida här.

Besök deras Instagramsida här.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.