Annonssamarbete med Kuddby Trädfällning

Därför ska du anlita experthjälp vid trädfällning

För att undvika de risker som finns med att försöka sig på trädfällning själv så finns experthjälp att få. Hos Kuddby Trädfällning finns lång erfarenhet och expertis. ”Inget problem är för stort eller för litet”, menar Per Ekman, delägare.

Kuddby Trädfällning är etablerade i branschen sedan lång tid tillbaka.

Kuddby Trädfällning är etablerade i branschen sedan lång tid tillbaka.

Foto: Öst Media

Native2024-02-29 13:05
Detta är ett annonssamarbete.

Kuddby Trädfällning är etablerade i branschen sedan lång tid tillbaka. Med trettio års erfarenhet i ryggen finns kompetensen att lösa de allra mest komplicerade trädfällningsproblem.

–Vi håller på med allt inom träd och skog, allt ifrån skogsavverkningar till mindre objekt som byggbolag, kyrkor, företag eller privatpersoner antingen anser vara i vägen, blivit dåliga eller blåst ned. Dessutom gör vi även stubbfräsningar och trädbeskärning. 

undefined
Riskerna med att försöka sig på trädfällning på egen hand är många.

Personalen hos företaget består av tjugotre personer med olika expertisområden som tillsammans bildar ett team med stor kompetens. 

– Vissa av oss kör lastbil, andra är skogmaskinsförare, en del är trädfällare och så har vi ett gäng som klättar - arboristerna. En del av oss har även expertis inom flera områden. Vi sköter också bortforsling av träden om det önskas. 

undefined
Kuddby Trädfällning är etablerade i branschen sedan lång tid tillbaka.

Anledningarna till att inte försöka sig på trädfällning på egen hand utan utbildning är många, enligt Per.

– Att anlita experthjälp vid trädfällning är lämpligt både för att det blir gjort på rätt sätt men också på grund av de många risker som finns. Risken är att du förstör ditt hus, ledningar eller att du skadar dig. 

undefined
Enligt Per bör man inte syssla med trädfällning utan utbildning.

Han fortsätter:

– Jag skulle säga att man kan klippa gräsmattan och måla huset men el, VVS och trädfällning ska man hålla sig borta från. Många tänker att de har en granne som de kan fråga – men då har du som frågat arbetsgivaransvaret, så om något skulle hända personen så ligger ansvaret hos dig.

undefined
"Det har faktiskt aldrig hänt att vi inte kunnat lösa ett problem", säger Per.

Per menar att eftersom Kuddby Trädfällning är en så pass stor firma så är det vissa som inte tror att man kan anlita dem för mindre problem – men så är inte fallet.

– Inget jobb är för stort eller för litet. Vissa tror att det är ett för litet jobb om de vill fälla en liten björk, men det stämmer inte. De tänker kanske att vi tar mycket betalt, men det kan faktiskt vara tvärtom. Till exempel tar vi ofta fler uppdrag i samma områden vilket drar ned priset.

undefined
"Vi är helt rätt firma att anlita", menar Per.

Per och hans kollegor arbetar framför allt i hela Östergötland, men även mycket i Sörmland och Stockholm också. 

– Det har faktiskt aldrig hänt att vi inte kunnat lösa ett problem. Däremot har vi fått uppdrag som andra trädfällningsföretag inte kunnat lösa. Om man vill att allt ska ske på rätt sätt så är vi helt rätt firma att anlita.

"Hos oss finns lång erfarenhet och expertis".
"Hos oss finns lång erfarenhet och expertis".
Kuddby Trädfällning
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.