Annonssamarbete med Eventcenter Norrköping

Från koncern till lokalt företag – boka din konferens här

Sedan 1 september drivs Eventcenter Norrköping i egen regi. Ägaren Amer Raza satsar på en lokalanpassad verksamhet där gästerna står i fokus. Hit kan ditt företag vända sig för en fullutrustad konferensavdelning som går att kombinera med frukost, lunch och aktiviteter. ”Vi har ett riktigt starkt stöd från Norrköpingsföretag”, säger Amer Raza.

Eventcenter Norrköping erbjuder konferensmöjligheter från 8 till 150 personer

Eventcenter Norrköping erbjuder konferensmöjligheter från 8 till 150 personer

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-10-01 06:00
Detta är ett annonssamarbete.

Hos Eventcenter Norrköping hittar du ett brett sortiment av roliga aktiviteter. Här kan du utmana kompisgänget eller kollegorna i allt från bowling och biljard, till arkadspel och samarbetsspelet The Challenge. För drygt en månad sedan valde Amer Raza att köpa ut de övriga delägarna ur företaget och står nu som ensamägare tillsammans med sin fru.

– Nu är vi ett lokalt Norrköpingsföretag, det är en viktig milstolpe, säger Amer.

undefined
Amer Raza satsar på en lokalanpassad verksamhet där gästerna står i fokus

Skiftet innebär en ny profilering i form av uppdaterad logga och hemsida. I samband med ägarbytet har företaget också valt att kapa ”Knock ’em down” ur namnet och döpa om sig till Eventcenter Norrköping för att lyfta den lokala inriktningen. 

– Innehållsmässigt blir det ingen större skillnad för våra gäster. Vi vill skapa en mer tydlig profil som är anpassad efter våra gäster i Östergötland i stället för att fokusera för mycket på helheten som det oftast blir i en koncern. 

undefined
Eventcenter erbjuder en fullutrustad konferensavdelning med allt inom ljud, bild och skrift.

Eventcenter Norrköping erbjuder konferensmöjligheter från 8 till 150 personer. Hit kan ditt företag vända sig för föreläsningar, möten eller privata fester. Avdelningen består av två lika stora konferensrum, som vid behov går att öppna upp för att skapa en större lokal.

– Ni får tillgång till en fullutrustad konferensavdelning med allt som behövs, allt från penna och papper till de mest avancerade lösningarna. Vi har allt inom ljud, bild och skrift. Tänk inte på vad vi har, utan vad ni behöver – så löser vi det. 

undefined
Hos Eventcenter finns många olika aktiviteter. Allt från bowling och biljard, till arkadspel och samarbetsspelet The Challenge.

Konferenser går att boka under en hel- eller halvdag med tillval av frukost och lunch. Genom att kombinera besöket med en eller fler aktiviteter får ni dessutom en rolig stund tillsammans där gemenskapen stärks. Amer förklarar att lokalens placering skapar en smidig tillgänglighet.

– Vi har massor av parkeringar och det är enkelt att ta sig hit med kollektivtrafiken. Behöver du handla eller fixa någonting annat finns allt här i köpcentret. 

undefined
Konferenser går att boka under en hel- eller halvdag med tillval av frukost och lunch.

En av verksamhetens största styrkor är flexibiliteten som de erbjuder. Oavsett vad ert företag behöver gör personalen hos Eventcenter sitt yttersta för att möta era önskemål.

– Vi är ansvariga från a till ö och sköter alla delar. Vi har ett samarbete med ett bussbolag, så om ni behöver transport till och från konferensen så kan vi lösa det. Vi hade ett gäng som ville basta och ha spa en gång, och det löste vi med. Vi möter gästernas behov, säger Amer.

undefined
The Challenge består av tio actionrum där målet är att samla så mycket poäng som möjligt. Bakom varje rum finns en tanke för att träna kommunikation, teambuilding och samarbete.

XL-Bygg är ett av Norrköpingsföretagen som använder sig av Eventcenters konferensavdelning. Vd:n Marie Vejkabo berättar om besöken.

– Vi är på Eventcenter varje fredag morgon och håller i våra möten, men vi har också varit där på aw, då körde vi femkamp och åt mat.

– Jag har även varit där med Vita Hästens J18/J20-lag. Då åt vi mat och testade på olika lekar. Maten var väldigt uppskattad.

Varför ska man besöka Eventcenter?

– Deras personal är tillmötesgående och trevlig. Amer är en väldigt generös person som löser allt som man önskar, säger Marie. 

Eventcenter

Adress: Lidaleden 12

Mejl: Bokning@eventcenternorrkoping.se

Telefon: 011-88188

Hemsida: Eventcenter Norrköping 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.