De var först med kolgrill i länet: "En svår konst"

"Det viktigaste är att man måste lära känna elden", säger St. George ägare Gabriel Malki, som var först i Östergötland att öppna en kolgrill.

Gabriel Malki är ett välbekant ansikte för många och har serverat mat till Norrköpingsbor sedan 1996.

Gabriel Malki är ett välbekant ansikte för många och har serverat mat till Norrköpingsbor sedan 1996.

Foto: Joakim Blomqvist

Norrköping2022-11-18 19:00

KrogkollenRedan när man kliver in genom restaurangens entrédörr känner man doften av kökets kolgrill. Trots att det är i mitten av november förs tankarna till sommarens grillmiddagar.Gabriel Malki är ett välbekant ansikte för många Norrköpingsbor. Tidigare har han drivit pizzeriorna Neptun och Maestro innan han 2004 öppnade St. George. Responsen från gästerna har vari

12

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!