Så gick det för Anton, 24, i veckans avsnitt av Bonde söker fru

Finspångskillen Anton Blomberg och mjölkbonden Alma Håkansson har klickat i nya säsongen av Bonde söker fru. Han är en av fyra killar som får följa med henne hem till gården.

Anton Blomberg, 24, från Finspång är en av fyra killar som får följa med till Alma Håkanssons gård i Mellerud för fortsatt dejtande.

Anton Blomberg, 24, från Finspång är en av fyra killar som får följa med till Alma Håkanssons gård i Mellerud för fortsatt dejtande.

Foto: Axel Johansson

Finspång2024-10-16 21:00

I senaste avsnittet, som sändes på onsdagskvällen, fortsätter gruppdejterna. Anton Blomberg tog initiativet och gick iväg för att prata med Alma Håkansson på tu man hand.

– Jag vill väldigt gärna följa med Alma hem till gården, säger han i programmet.

– Vi förlorar oss lite i varandra när vi är tillsammans, säger Alma Håkansson.

undefined
"Någonting finns i luften – tiden får utvisa om det är början till kärlek eller bara pirr", säger Alma Håkansson (längst till vänster) i det fjärde avsnittet av Bonde söker fru.

När det var dags för henne att välja var det Lukas, Ted, Viktor och Anton som fick följa med till gården i Mellerud för fortsatt dejtande.

– Det var lite fjärilar i magen men nu är jag mycket glad. Jag ser fram emot sommaren, säger Anton Blomberg.

– Jag får med mig fyra grabbar som jag verkligen vill lära känna. Någonting finns i luften – tiden får utvisa om det är början till kärlek eller bara pirr, säger Alma Håkansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!