NT låser upp sajten – läs allt inför valet

Nu har du som ännu inte prenumererar på Norrköpings Tidningar chansen att testa oss digitalt gratis under två månader. Passa på –och få tillgång till hela vår valbevakning och all övrig journalistik på nt.se.

Norrköping2022-08-25 17:54
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Under få tider i modern tid har nyhetsläget varit så intensivt som just nu. Kriserna som avlöser varandra och orosmolnen både i och utanför Sveriges gränser gör att valet den 11 september blir viktigare än någonsin. 

I denna speciella tid vill Norrköpings Tidningar ge dig som ännu inte testat oss digitalt chansen att prenumerera helt gratis under två månader. Du får under dessa månader följa ditt lokala kommunalval från första parkett. Ta del av all lokal journalistik vi gör inför valet, vår stora valdagssatsning med liverapportering från morgon till natt – och förstås uppföljningarna efter valet och de spännande förhandlingarna om makten både lokalt, regionalt och på riksplanet. De närmaste veckorna djupintervjuar vi till exempel de lokala partiernas företrädare om bland annat vallöftena som gavs 2018 och tar pulsen på dem i de mest intressanta frågorna inför valdagen.

Du kan också lyssna på podden Willner & Lagerqvist med temat "Vad ska jag välja?". Du hittar den både på sajten och på plattformar där poddar finns. Har du ännu inte gjort vår stora valkompass finns den också tillgänglig fram till valet på nt.se. Ta chansen och häng med oss fritt under två månader som ny läsare. Allt du behöver göra är att registrera dig via länken här nedanför. Sedan är du igång!

Som ny prenumerant får du förstås tillgång till all annan journalistik på nt.se. Alltifrån den snabba rapporteringen om trafikolyckor och pågående blåljushändelser till liverapporteringarna från IFK Norrköpings allsvenska fortsättning. Som ny prenumerant kan du läsa alla våra artiklar om Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik, ta del av hela vår bevakning av kultur- och nöjeslivet och få koll på det senaste från de lokala idrottsarenorna.

Kom närmare. Välkommen till oss!

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI PRENUMERANT!