Varför ska jag fortsätta betala för NT till postlådan?

Jag ser knappt någon anledning till att fortsätta betala för att få NT i postlådan, det har skett så många förändringar till det sämre.

Bevakningen av Vita Hästen har blivit bättre de senaste åren, men den är inte jämförbar med bevakningen av IFK Norrköping, tycker signaturen Daniel H.

Bevakningen av Vita Hästen har blivit bättre de senaste åren, men den är inte jämförbar med bevakningen av IFK Norrköping, tycker signaturen Daniel H.

Foto: Johny Daagh

Insändare2023-01-27 09:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Först så är det mer regel än undantag att postlådan är tom på morgonen när jag som skiftarbetare jobbar förmiddag och lämnar hemmet klockan 05. Aldrig att NT finns där en lördagmorgon.


Sedan till "problemen" som ligger helt i NT:s händer, det är mycket stavfel, syftningsfel i notiser och nyheter så man måste läsa samma mening flera gånger för att lista ut vad som menas. Samma notis kan komma två gånger i samma tidning, häromdagen var det en hel sida som upprepades, med olika placering och utbytta bilder men samma nyheter, om man nu kan kalla det som står i papperstidningen för nyheter? Tveksamt, då det på måndagen står om vad som hände på torsdagen och så vidare.


Sedan sveket mot oss som gillar sport, ni har generellt genom åren varit usla att rapportera om Vita Hästen, det blev mycket bättre för några år sedan, men knappast jämförbart med bevakningen av IFK Norrköping. 

Nu kommer dråpslaget, att ni tidigarelägger trycktiden så det blir ingen matchrapport alls, det är enligt mitt tycke en total skandal där ni verkligen visar att ni inte jobbar för läsaren.
Vidare så har ni även tagit bort Dagens dubbel-tipset, mycket märkligt. Jag som ofta spelar Dagens Dubbel tittade ofta på expertens förslag, men det tog ni bort.


Så nej, jag har svårt att se varför jag ska fortsätta prenumerera på en så lomhörd morgontidning och nej, digitala versionen är inget jag uppskattar, den använder jag uteslutande när jag är utomlands. Jag vill kunna fortsätta bläddra i en papperstidning till morgonkaffet.