Förödande om Hästen gick i konkurs

Skulle med den här insändaren bara vilja uppmana Norrköpings kommun att ta och tänka till lite vad det gäller Vita Hästen.

Insändare 16 mars 2023 11:40
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nu kan jag inget om den ekonomiska uppgörelsen mellan Vita Hästen och Norrköpings kommun, men önskar att man både från kommunens sida och Vita Hästens sida gör vad man kan för att hjälpa Hästen på bästa sätt, så att vi har ett allsvenskt lag i Norrköping även i höst. Det vore förödande för hockeyn i Norrköping om det blir konkurs.

Norrköping är ju en idrottsstad och då inkluderas även Vita Hästen där.

Sedan hoppas/önskar jag att några av de stora företagen i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik kan gå in med lite resurser, det vill säga pengar och stötta. Förstår att man som företag håller lite extra hårt i plånboken i dessa tider, men många bäckar små.

Vill även passa på att ge en stor eloge till alla som sponsrat Vita Hästen under alla säsonger på ett eller annat sätt. Till sist vill jag också ge en stor eloge till alla spelare och ledare i och omkring A-laget. Det lag som lyckades nå slutspel men som tyvärr fick ett snabbt slut mot Västerås.

Hoppas att vi ses i Himmelstalundshallen i höst och att det då är i allsvenskan.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa