Kanske ska Norrköping styras av socialdemokrater?

Tillförordnade kommundirektören Anna Selander berättar tydligt, enligt mig i alla fall, att hon var ansvarig för att ta fram beslutet att endast tre personer ska bli säkerhetstestade i Norrköpings kommun.

Signaturen S skriver om vilka som kan tänkas säkerhetstestas i kommunen i fortsättningen.

Signaturen S skriver om vilka som kan tänkas säkerhetstestas i kommunen i fortsättningen.

Foto: Calle Slättengren

Insändare2022-12-22 05:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Apropå

"Kommundirektören: Vi har gjort en omvärldsbevakning" NT 20/12

Hon berättar vidare, enligt NT, att hon var ny och att kanske beslutet togs för snabbt? Det här är tolkningar från min sida, men att hänvisa till stadens jurist känns lite som sandlådenivå. Tolkar jag detta rätt när jag nu skriver att om jag bara kommer in i kommunstyrelsen och inte innehar ordförandeskapet så är det lugnt? Har jag med mig en svart och suspekt ryggsäck så riskerar jag ingenting? Jag kan alltså utan att riskera åtgärder för mitt ”mörka leverne fortsätta i kommunstyrelsen? Då säger jag bara wow!

Om en misstanke uppstår och som är en väldigt, väldigt allvarlig misstanke så ska väl den leda till en i det här fallet en säkerhetstest? Jag vill definitivt inte ha en person som sålt uppgifter om Sverige till andra länder som en del av de som ska styra min kommun. Uppstår en sådan här situation som är så allvarlig och av så stort intresse från väljarnas sida inte minst, så måste åtgärder till. Sophia Jarl, ledsen, men min röst kommer du aldrig mera få.

Grattis oppositionen för det kanske är så att vår kommun ska styras av Socialdemokraterna?