Snoka spelar självklart hemma på Parken

Jag läste i dagarna medlemsinformation utskickad av IFK Norrköpings styrelse gällande tankar/idéer/planer att bygga en nya arena och lämna Idrottsparken.

 Idrottsparken är en fantastisk plats och dessutom en otroligt fin arena att besöka för att se på fotboll, skriver Lasse Angantyr.

Idrottsparken är en fantastisk plats och dessutom en otroligt fin arena att besöka för att se på fotboll, skriver Lasse Angantyr.

Foto: Jonathan Näckstran/Bildbyrån

Insändare2021-06-15 07:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Till att börja med så är idén enligt min mening helt befängd. Jag vill bara klargöra det. Idrottsparken är en fantastisk plats och dessutom en otroligt fin arena att besöka för att se på fotboll.

Något som slog mig när jag läste informationsbrevet var hur föreningens styrelse verkar ha en väldigt märklig inställning till sin uppgift. 

Vill IFK Norrköpings medlemmar att föreningen ska lämna Idrottsparken för en ny arena på någon annan plats? 

Det är givetvis omöjligt att svara för alla. Men jag vågar påstå att en övervägande majoritet inte alls är sugna på att åka till en nybyggd arena i utkanten av staden.

Men, ändå väljer föreningens styrelse att utreda detta och meddelar att de, i transparensens namn, vill tala om för medlemmarna att det ska utredas innan utredning tagit sin början. Mycket märkligt grepp.

Den enda utredningen som jag vill se från föreningens styrelse är följande:

Hur ska IFK Norrköpings dam- och herrlag kunna spela fotboll på Idrottsparken även i framtiden. Det är den frågan som ska lösas och inget annat.

Framåt kamrater!