Saknar kommunens hyllning till Dolphins

Ett antal veckor har gått sedan Norrköpings Dolphins herrar vann ett rätt överraskande men ändå inte minst imponerande SM-guld i basket.

4-0 i finalserien mot Södertälje gav Dolphins klubbens sjätte SM-guld på herrsidan.

4-0 i finalserien mot Södertälje gav Dolphins klubbens sjätte SM-guld på herrsidan.

Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Insändare2021-06-30 08:44
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vad som är mindre imponerande är avsaknaden av hyllning, information om detta på förslagsvis våra välkomstskyltar vid infarten från de större vägarna som finns. 

Där står vanligtvis en del "floskler" om kommunen och ibland lite annan information som till exempel Sports Camp med mera. 

Om jag inte minns fel så har till exempel IFK Norrköpings hyllats för sitt guld 2015? Vet inte hur sömniga och ointresserad ansvariga inom kommunen är? Men vi kan väcka dom nu och säga att det är dags att ni åker ut och fixar till någon hyllning.

Är rätt säker på att det senast dagen efter hade fixats i till exempel Linköping om deras fotbollsdamer eller hockeyherrar hade vunnit sin respektive serie. Vakna!

För övrigt är det både märkligt och beklagligt att Norrköping snart är den enda mellanstora staden som saknar digitala informations och hälsningsskyltar vid våra infarter. Snälla ansvariga inom kommunen, försök att ändra på detta. Har diskuterats flera i år nu.