Politiker - vilka vill ni vara?

År efter år efter år kämpar Borgia för att få till en bandyhall i Norrköping, något som många andra städer redan har.

Insändare 3 februari 2023 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Katrineholm har i stort sett is året runt, snacka om skillnad i förutsättningar. Våra killar och tjejer får i bästa fall gå på is någon gång i november, och ”poff” sista februari stängs det extremt utdaterade och oekonomiska aggregatet av och säsongen tar slut. 

 

Borgia önskar varje år även att kunna få förlänga säsongen mars ut, märk väl att mars allt som oftast är en kall månad. Men nej då, det finns inte ekonomi för att Borgias verksamhet ska kunna få bedrivas en månad till! 

Jag är själv förälder till barn i föreningen, denna förening drivs och sköts av helt fantastiska människor som lägger ner så mycket tid och energi och alltid med glädje, jag har erfarenhet av så många föreningar där Borgia verkligen står ut, det finns absolut ingen som inte känner sig välkommen i den föreningen. 

 

Så därför undrar jag och frågar Norrköpings styre rakt ut; vilka vill Ni vara, vad vill Ni att Norrköping ska vara? Vi pratar om skötsamma ungdomar, som gör sin plikt i skolan och allt runtomkring, som älskar och vill spela bandy på sin fritid, förutsättningarna är minimala i den här staden. Är det så Ni vill att Norrköping skall vara, eller vill Ni att Norrköping ska försätta öka i arbetslöshet, utanförskap, människor som varken kan eller vill bli en del av vårt samhälle, för där, där finns det outtömlig skattkista med pengar att bidra med. Men inte till våra egna barn och ungdomar. Jag skäms


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa