Varför så tyst om busslinjerna?

Jag är så trött på det här med alla neddragningar av våra busslinjer i Norrköping!

Vi ska i de flesta fall gå tre kilometer till Norrledens vändplats dit det kommer någon enstaka buss, skriver signaturen Bilåkare.

Vi ska i de flesta fall gå tre kilometer till Norrledens vändplats dit det kommer någon enstaka buss, skriver signaturen Bilåkare.

Foto: Ulf Stråhle

Insändare2022-05-25 09:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Står om det nästan varje dag. Är det ingen som reagerar av dem det berör?
Jag har inget förtroende för er politiker längre! Ni är så positiva när det gäller utsmyckning med mera i denna stad. Hur många broar ska vi ha? Men när det gäller våra bussar är det tyst, besvärligt kanske?
Vad betalar vi skatt för? Jag pratar för oss i Herstadberg.
Vi ska i de flesta fall gå tre kilometer till Norrledens vändplats dit det kommer någon enstaka buss. Dessutom i mörker när det är vinter.
Vid bilprovningen finns det några busstider för skolbarnen men alla andra tider då? Hur ska våra gamla ta sig till bussen?

Jag har ännu inte fått svar på varför ni inte lät bussen gå upp till Herstadberg och sedan bara fortsätta bort till Martin & Servera som nu är viktigare än vad vi i Herstadberg är? 

Hur kunde ni krångla till allt på det här sättet? Vi som bor här blir påminda varje morgon då man åker förbi vår busshållplats som inte finns längre.Ni tror att farten minskar genom att sätta upp skyltar om att 30 kilometer gäller men istället har farten ökat. Det körs rally mellan de båda farthindren. Tro inte att folk ändrar sina vanor. 


Ni kunde satt in mindre bussar och de hade inte behövt gå så många gånger. Istället har ni krånglat till allt för oss. Ett stort misslyckande är det för hela vår kommun. Tänker på alla som nu är berörda av att bussarna slutar gå. Känns inte genomtänkt alls. Vill gärna att ni ansvariga tar ert ansvar och tar våra protester på allvar. Inte bara för en del av de som drabbats utan för alla.