Matchdags – då är biljettluckan alltid öppen

För de utan smartphone/bank-id är biljettluckan alltid öppen i samband med match och där kan man köpa biljett och betala med kort, skriver klubbdirektören.

För de utan smartphone/bank-id är biljettluckan alltid öppen i samband med match och där kan man köpa biljett och betala med kort, skriver klubbdirektören.

Foto: Magnus Andersson

Insändare2024-10-16 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till insändaren Måste man vara civilingenjör för att köpa biljett till Hästen?

Vi i Vita Hästen älskar feedback, synpunkter och åsikter om vår förening för det betyder att människor bryr sig. Vårt mål är att Vita Hästen ska vara en angelägenhet för fler Norrköpingsbor och företag och en del i det är att vår verksamhet ska vara tillgänglig för så många som möjligt. 

Onekligen har vi inte nått fram till alla i vår kommunikation i samband med införandet av vårt nya biljettsystem. Det är möjligt för alla att köpa biljett och man behöver inte ha en smartphone eller bank-id för att köpa biljett. För de utan smartphone/bank-id är biljettluckan alltid öppen i samband med match och där kan man köpa biljett och betala med kort. 

Om man vill, och kan, göra som majoriteten och köpa biljett via Zippertic-appen är biljetten 30 kronor billigare. Även kioskvaror såsom kaffe går att köpa i appen till ett rabatterat pris. Man slipper då även stå i kassakön till kioskerna och kan i stället enkelt hämta ut sina varor genom att visa en QR-kod. Vill eller kan man inte använda appen, finns det som vanligt möjlighet att handla i kiosken i kassan. 

För att sätta problemet i perspektiv så kan nämnas att det var 3% av besökarna på lördagens match som köpte biljett i luckan. Återigen så ska den möjligheten finnas då vi inte vill utesluta någon från våra matcher, men de allra flesta lyckas köpa biljett via appen. 

Med det sagt har vi respekt för att alla inte är så vana vid digitala köp eller har tillgång till bank-id. Även de personerna är så klart varmt välkomna på våra matcher. Har man frågor, funderingar kring biljettköp eller behöver hjälp med att köpa biljett så kan man alltid kontakta oss i föreningen eller komma till Himmelstalundshallen på matchdag så hjälper vi mer än gärna till. 

ALLA är välkomna på Vita Hästens matcher och INGEN (om man inte har tillträdesförbud el liknande) kommer nekas inträde i hallen. 

Varmt välkommen till Himpa!