Aldrig sett IFK Norrköping spela så håglöst

Årets säsong är skrämmande dålig.

Jag har sett IFK spela sedan 1960- talet men har aldrig tidigare sett en sådan dålig inställning, dåligt kämpande och håglöshet, skriver signaturen L:K:

Jag har sett IFK spela sedan 1960- talet men har aldrig tidigare sett en sådan dålig inställning, dåligt kämpande och håglöshet, skriver signaturen L:K:

Foto: Bildbyrån

Insändare2022-10-12 09:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Bytet av tränare har inte haft avsedd effekt laget är fortfarande lika förvirrat som innan bytet. Hur kan man åter släppa en tvåmålsledning i sista minutrarna, 

IFK får en bonus i och med att Mjällby får en man (tveksamt utvisad) men kan ändå inte strama åt försvarsspelet. Det är inte första gången detta händer och det håller inte att skylla på dåligt självförrtroende efter en dålig säsong. 

Jag tror att man måste byta försvaret till nästa år, det är endast Eriksson som håller Allsvensk klass och hitta då för tusan någon som kan hjälpa er i IFKs scoutingkrets att hitta rätt spelare. Ni som har gjort det jobbet de tre senaste åren kan sätta er ner och begrunda ert öde, ni får icke godkänt mer än på Anton Eriksson. 

Ni spelare ska inte tro att ni kan skylla ifrån er på något sätt, den största skulden faller ändå naturligtvis på er. Jag har sett IFK spela sedan 1960- talet men har aldrig tidigare sett en sådan dålig inställning, dåligt kämpande och håglöshet, det här bådar inte gått inför slutet av denna säsong. Med detta spelet är ni just nu klart sämst i Allsvenskan. 

Är det som vi ser ett tecken på dålig moral och att alla springer omkring och hoppas att säsongen ska ta slut och att ni hoppas på att ni har en himla tur och hänger kvar?
Det tänket kan ni lägga åt sidan och börja spela fotboll, kämpa och visa vilken stad och vilket lag ni representerar. Superettan närmar sig!