Genomlys bidragen till riksdagspolitiker

Signaturen "BRT" önskar mer transparens i vilka bidrag som riksdagspolitiker mottar.
Signaturen "BRT" önskar mer transparens i vilka bidrag som riksdagspolitiker mottar.

Ståndsriksdagen avskaffades för en herrans massa år sedan - men är den återinförd igen?

Insändare 15 juni 2022 19:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Och också utökad med ett femte stånd - folkvalda riksdagsmän och kvinnor?Läser om Jörgen Hellman (S) tillika ordförande i Skatteutskottet.
Det är synd om honom. Han är skriven i en stuga med trasiga fönster, hål i väggen och underkänt avlopp som är förbjudet att använda. Skiter i en lada, där ingen sett honom. Får varken diska eller duscha.
Stackare! Men vi skattebetalare har ersatt honom med närmare 700 000 kr i ersättning de senaste åren för att han ska stå ut att bo i denna osanitära miljö.Riksdagsledamoten Helena Bouveng (M) har folkbokfört sig hos brodern i Vetlanda, trots stor bostadsrätt på Värmdö (som ligger inom gränsen för skattefinansierad övernattningslägenhet i Stockholm), så vi skattebetalare bjuder henne på en skattefinansierad övernattningslägenhet.För att få ned skattetrycket för oss "vanliga" medborgare - som inte ingår i ståndsgruppen riksdagsmän/kvinnor är det dags för en genomlysning av ståndets bidragsfusk och inför höstens riksdagsval bör samtliga kandidater upplysa oss skattebetalare vad de erhåller från oss i bidragsfusk!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa