Polisen arbetar med bakbundna armar och händer

De från Sverige som ägnar sig åt brottslighet ska de inom lås och bom, tycker signatuen EF. Arkivbild från Hall, Södertälje.
De från Sverige som ägnar sig åt brottslighet ska de inom lås och bom, tycker signatuen EF. Arkivbild från Hall, Södertälje.

Det får vara nog nu angående oroligheter och skjutningar i Sverige.

Insändare 23 oktober 2023 20:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vi är många som är rädda för vad som händer och polisen arbetar tydligen med bakbundna armar och händer (vi kan inte vara överallt säger dom). 

Det har blivit ett vilda västern där myndigheterna i landet arbetar för långsamt. Vi ligger tydligen i topp med Mexiko, uppgiften är hämtad från skådespelaren Stefan Sauks Apropå gängkriminaliteten. Hur har det blivit så?

Byråkratin mal alldeles för långsamt (mesighet), speciellt vad det gäller de kriminella som skrämmer oss varje dag nu. Hörde en bekant som sa att myndigheterna har ett rättsväsende som talar om frihet och medkänsla… Ska de kriminella ha denna omsorg då har nog många fått nog och andra säger att det är kört, gett upp helt enkelt.

Snabba beslut och utvisningar åt dem med annat medborgarskap än svenskt, som inte sköter sig, och är de från Sverige och ägnar sig åt brottslighet så ska de inom lås och bom. 


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa