Det är de äldre och redan sjuka som drabbas

Att göra om och göra rätt verkar inte vara något för Folkhälsomyndigheten och Sveriges regering. Istället gör de en favorit i repris.

Hur tänker sig Folkhälsomyndigheten och Lena Hallengren att man håller två meters avstånd på arbetsplatser? undrar signaturen Gör om och gör rätt.

Hur tänker sig Folkhälsomyndigheten och Lena Hallengren att man håller två meters avstånd på arbetsplatser? undrar signaturen Gör om och gör rätt.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Insändare2021-09-14 12:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

När smittspridningen ökar tar de bort restriktioner, och titta på hur det blev hösten 2020.
Lena Hallengren menar att det viktiga är att hålla avstånd och tänka på hygienen. Hur tänker sig Folkhälsomyndigheten och Lena Hallengren att man håller två meters avstånd på arbetsplatser? 

Lena Hallengren och regeringen har nog egna kontor, men andra som ska sitta på kontor med flera kollegor i samma rum? Att man håller avstånd inne spelar ingen roll. Viruset virvlar ju runt i luften.
Man vill sätta press på de ovaccinerade heter det, men det Sverige gör är att offra de äldre igen. Det är äldre dubbelvaccinerade som riskerar att dö. Det är de sjuka som också riskerar att smittas av Covid-19 i detta politiska spel

Att Sveriges ekonomi är dålig är en sak, men att offra människoliv för ekonomin. Det är fruktansvärt.
Och alla dessa som nu jublar över lättade restriktioner. Jag förstår inte. Pandemin är inte över. Smittan ökar, dubbelvaccinerade blir smittade och delar av svenska folket jublar över lättnader?