Darko Mamkovic svarar Anne-Mari

Darko Mamkovic, tidigare oppositionsråd för Sverigedemokraterna, idag oppositionsråd utan partibeteckning.
Darko Mamkovic, tidigare oppositionsråd för Sverigedemokraterna, idag oppositionsråd utan partibeteckning.

Jag kan inte låta bli att undra hur en etablerad tidning så som Norrköpings Tidningar kan publicera lögner och personangrepp, även om det förstås är skribenten själv som står för sina ord.

Insändare 26 februari 2021 15:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar

"Skillnad på att vara arbetslös och arbetslös" NT 24/2

Anne-Mari påstår att jag är arbetslös och att jag har rätt till 70.000 i månaden. Detta är ett felaktig påstående. Jag tänker inte förklara lagstiftningen via repliken utan nöjer mig med att informera Anne-Mari om att jag absolut inte är arbetslös. Vad jag gör är offentlig handling så det är lätt att ta fram och även hur mycket jag betalar i skatt. 

Vidare vore det klädsamt om Anne-Mari ville bekanta sig med de mest grundläggande fakta innan ”papper och penna” tas i hand. 

Att människor drabbas på grund av slarv eller inkompetens från myndigheter, i fallet som hon nämner (A-kassan), är inget nytt. 

Anne-Mari borde rikta sin ilska till rätt adress och en bra start kan vara regeringskansliet.

Det är också intressant att ”moralmänniskor” inte höjde sina röster när jag under perioden mellan 2014 och 2018 hade samma arbetsuppgifter men med arvode på strax under 10.000. 

Så i det avseende håller jag fullständigt med Anne-Mari om att det i socialdemokratiskt styrda Sverige är skillnad på person och person. 

Ämnen du kan följa