Även Herstadberg har blivit ett ytterområde

Apropå de diskussioner som förs av politikerna med flera här i NT.

Bussturerna är enbart anpassade för det nya fina lagret som byggts, inte för oss som faktiskt bor här och har gjort så i många år, skriver signaturen Bilist.

Bussturerna är enbart anpassade för det nya fina lagret som byggts, inte för oss som faktiskt bor här och har gjort så i många år, skriver signaturen Bilist.

Foto: Ulf Stråhle

Insändare2022-09-06 19:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det skrivs om bussturerna som gäller till exempel Kvarsebo, Lundby, Strandvägen samt många fler som nu saknar kommunikation.
Men ingen ansvarig nämner Herstadberg? Finns inte vi längre? Har området lagts ned kanske?


Jo, just det, vi har fått besked om att vägen ska smalnas av, en väg som är otroligt smal redan nu. Detta till en kostnad för upp till fyra miljoner kronor Lägg de pengarna på utökad busstrafik för oss i ytterområdena istället. Bussen går några tider på morgonen några på eftermiddagen och inte alls på helgerna och jag undrar fortfarande hur ni tänker? Hur ska vi ta oss in till stan alla andra tider? Detta är enbart anpassat för det nya fina lagret som byggts, inte för oss som faktiskt bor här och har gjort så i många år.

Vi har samma bekymmer som övriga, vi alla som betalar skatt och inte kan nyttja bussarna längre.Det är intressant att se att dagtid så är flertalet av innerstans bussar och spårvagnar väldigt tomma. Varför drar ni inte in fler av dessa turer? Ni behöver se över allting känns det som. Se då till att vi får några av dessa tider så att även vi kan ta oss in de tider vi är lediga.
Ett väldigt ogenomtänkt beslut taget av erÄven när det gäller lekparkerna ser jag att Herstadberg inte nämns alls. Vi tillhör också dem som får ta över skötseln av dem. Ännu ett ogenomtänkt beslut då vi alla som det sagts artiklarna inte alls har den kompetens som krävs för att se till parkerna. 

Vad händer med Norrköping? Vem är det ni satsar på? Inte alla som bor här, det är tydligt.

Nu känns det som att ni politiker inför valet kommer att göra en del utspel för att försöka locka väljare men hur ska man kunna rösta på någon detta år?