Hur kan världen ha blivit så här galen?

Jag rekommenderar Göran Färm att läsa Ulrika G. Gerths Krönika den 26 februari 2022 i NT om hur hon upplever livet med president Biden.

Denne ambassadör, John Kerry,  har den mäktigaste stormaktens uppdrag att förmå alla världens länder att sluta använda kol, olja och gas, skriver Göran Johansson.

Denne ambassadör, John Kerry, har den mäktigaste stormaktens uppdrag att förmå alla världens länder att sluta använda kol, olja och gas, skriver Göran Johansson.

Foto: Charles Krupa

Debatt2022-03-03 09:00
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Replik

"Demokratins fundament måste alltid försvaras" NT 25/2

Ulrika G. Gerth bor och har koll på USA och vet hur det är att leva i det landet. 
Ett exempel på hur Bidenadministrationens John Kerry som är "ambassadör” för klimatet svarade på frågan om Rysslands invasion av Ukraina: “Och så hoppas jag att president Putin kommer att hjälpa oss att hålla oss på rätt spår med avseende på vad vi behöver göra för klimatet.”


Denne ambassadör har den mäktigaste stormaktens uppdrag att förmå alla världens länder att sluta använda kol, olja och gas. Att åta sig ett sådant uppdrag är i sig ett tecken på förblindad verklighetsflykt. Dessutom tror han att Rysslands president Vladimir Putin, som lever på export just av kol, olja och naturgas och precis börjat ett oprovocerat krig, skall vara villig att “hjälpa” sin värste konkurrent med att göra sig själv utfattig.
Det är idioti av sådan magnitud att ord saknas.

Hur kan världen ha blivit så galen?


Göran Färm - titta på youtube och lär hur den gamle miljökämpen Björn Gillbergs redovisar fakta om klimat och miljö som inte överensstämmer med den styrda information som förmedlas av regeringens miljö och energiministrar samt som genom ett eko genom SVT och SR.
Vår statsminister Magdalena Andersson har många stenar att vända på för tyvärr har Sverige förvandlats till en stenöken när det gäller viktiga frågor för Sveriges framtid.