Det finns andra alternativ än att dra ned på offentliga servicen

Det är bisarrt att anklaga oss för att bedriva desinformation, skriver centerpartisterna Christian Widlund, Kerstin Sjöberg och Kay Andersson i en replik till vård- och omsorgsnämndens ordförande Patrik Palm (M).

Att vi i Centerpartiet värnar människans möjligheter att bo och verka i hela kommunen kan knappast vara en överraskning för Patrik Palm, skriver

Att vi i Centerpartiet värnar människans möjligheter att bo och verka i hela kommunen kan knappast vara en överraskning för Patrik Palm, skriver

Foto: Fredrik Nygren

Debatt2024-05-22 09:00
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Replik

"Oenighet om äldre tvingas flytta till Norrköping eller inte" NT 18/5

Vi vill å det starkaste bemöta Patrik Palms påståenden om att Centerpartiet skulle bedriva någon slags desinformation och jämföra det med Sverigedemokraternas avslöjade trollfabriker. Det är rent ut sagt en bisarr anklagelse mot oss.

Att vi i Centerpartiet värnar människans möjligheter att bo och verka i hela kommunen kan knappast vara en överraskning för Patrik Palm.

När nuvarande majoritet i Norrköpings kommun (M+KD+L) med stöd av Sverigedemokraterna lägger ned äldreboenden, skolor och förskolor på landsbygden, så är det ingenting som vi i Centerpartiet hittar på. Det är rena fakta.

Vi i Centerpartiet visar att det finns andra alternativ än att dra ned på den offentliga servicen för de människor som bor i kommunens utvecklingsorter och på landsbygden. Hur kan det vara en lögn?