Norsholm tog ny segerNorsholm tog ny seger

Emmanuel Alase och Malte Karlsson målgörare när IFK Norrköping förloradeEmmanuel Alase och Malte Karlsson målgörare när IFK Norrköping förlorade

Gabriel Kopkin målskytt när ADAS United förloradeGabriel Kopkin målskytt när ADAS United förlorade
17 augusti 2024 16:07
Fotboll

Norrköping Bosna ny serieledare efter seger i toppmöte

Norrköping Bosna ny serieledare efter seger i toppmöteNorrköping Bosna ny serieledare efter seger i toppmöte
17 augusti 2024 15:25
Fotboll

UIFK för tuffa för Svärtinge - förlust med 0-4

UIFK för tuffa för Svärtinge - förlust med 0-4UIFK för tuffa för Svärtinge - förlust med 0-4

IFK Norrköping vann klart hemma mot Kumla/Rynninge F17

IFK Norrköping vann klart hemma mot Kumla/Rynninge F17IFK Norrköping vann klart hemma mot Kumla/Rynninge F17
17 augusti 2024 15:06
Fotboll

Norrköping vann på bortaplan mot Helsingborg

Norrköping vann på bortaplan mot HelsingborgNorrköping vann på bortaplan mot Helsingborg
17 augusti 2024 14:18
Fotboll

Melker Klint nätade i Västra Husbys förlust

Melker Klint nätade i Västra Husbys förlustMelker Klint nätade i Västra Husbys förlust

Valdemarsvik B sänkte Kuddby - Lucas Yman matchhjälte

Valdemarsvik B sänkte Kuddby - Lucas Yman matchhjälteValdemarsvik B sänkte Kuddby - Lucas Yman matchhjälte
17 augusti 2024 12:50
Fotboll

LIVE: Förlust mot Malmö – efter ledningsmål i 78:e minuten

LIVE: Förlust mot Malmö – efter ledningsmål i 78:e minutenLIVE: Förlust mot Malmö – efter ledningsmål i 78:e minuten
Vi liverapporterade från matchen
17 augusti 2024 09:00
Fotboll

Mittfältskuggen trivs med tillvaron: "Känner mig hemma här"

Mittfältskuggen trivs med tillvaron: "Känner mig hemma här"Mittfältskuggen trivs med tillvaron: "Känner mig hemma här"
Samarbetet med My CatoHyllar lagkamraten"En fördel för oss"
17 augusti 2024 08:54
Fotboll

Simonstorp vann efter walk over från Azech Oldboys BK

Simonstorp vann efter walk over från Azech Oldboys BKSimonstorp vann efter walk over från Azech Oldboys BK
17 augusti 2024 08:53
Fotboll

Torstorp B segrare efter walk over från Haga

Torstorp B segrare efter walk over från HagaTorstorp B segrare efter walk over från Haga
17 augusti 2024 05:00
Fotboll

Valentic betydelsefulla roll: "Varje centimeter är viktig"

Valentic betydelsefulla roll: "Varje centimeter är viktig"Valentic betydelsefulla roll: "Varje centimeter är viktig"
Möter allsvenskans bästa lag på fasta situationer: "Har sina svagheter"
16 augusti 2024 22:25
Fotboll

23-årige målvakten vill nå eliten: "Kommer det ett erbjudande..."

23-årige målvakten vill nå eliten: "Kommer det ett erbjudande..."23-årige målvakten vill nå eliten: "Kommer det ett erbjudande..."
Förstamålvakt som 16-åringFramtidsmålen"De vill hjälpa mig"Tuffa läget
16 augusti 2024 21:52
Norrköping

IFK-legendaren berättar – är obotligt sjuk i cancer

IFK-legendaren berättar – är obotligt sjuk i cancerIFK-legendaren berättar – är obotligt sjuk i cancer
"Det är som det är, jag kan inte göra någonting åt det."Berättade i P4 Kronoberg
16 augusti 2024 21:17
Fotboll

Oavgjort i toppmötet mellan Åby och Stegeborg

Oavgjort i toppmötet mellan Åby och StegeborgOavgjort i toppmötet mellan Åby och Stegeborg