Uppgifter: Här är Palmbergs nya klubb

Vita Hästens skyttekung Rickard Palmberg är på väg till SHL. Enligt sajten Hockeypuls ska 29-åringen bestämt sig för att spela för Timrå IK nästa säsong.

11 april 2018 11:26

Palmberg, som värvades från division 1-klubben Halmstad HF för två säsonger sedan, hann med 101 allsvenska matcher med Vita Hästen och har totalt noterats för 47 mål och 76 poäng i de matcherna.

Senaste säsongen inleddes starkt, men forwarden har sedan i vintras plågats av efterhängsna skador.

I slutet av mars meddelade Palmbergs agent Mikael Rosell att man nobbat det nya budet från Norrköpingsklubben och det har verkligen inte saknats intressenter.

Enligt Hockeypuls är en övergång till nya SHL-laget Timrå IK nära förestående.

– Det ser ut att bli SHL för honom, i övrigt har jag inga kommentarer just nu, säger hans agent Mikael Rosell till sajten.

Lidingö-fostrade Rickard har tidigare kopplats samman med Brynäs och Frölunda, men övergångarna blev inte av eftersom han då hade kontrakt med Vita Hästen, som var ovillig att låta poängmaskinen gå.

Nu finns det dock ingenting som hindrar en flytt. Skulle Palmberg välja Timrå – som slog ut Karlskrona i kvalet till högsta serien – återförenas han bland annat med Västervik-backen Oskar Drugge som ju har ett kort förflutet i Vita Hästen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Pär Andersson