Tidigare Hästenbacken klar för ny klubb

Kruise Reddick och Jordan Rowley hämtades 2016 in till Vita Hästen. Efter en säsong i Norrköping fortsatte kanadensarna på varsitt håll i två säsonger men är nu återförenade igen. Kommande säsong ska de båda spela i engelska klubben Guildford Flames.

10 augusti 2019 15:10

Inför säsongen 2016 utgjorde de en kanadensisk duo som skulle spetsa Vita Hästen – både offensivt och defensivt. Någon längre vistelse i Norrköping blev det dock aldrig för firma Reddick/Rowley som bara genomförde en säsong i Hästen.

Kruise Reddick som stod för en ganska tam säsong 2016 har därefter huserat i högstaligan i Storbritannien. Det har blivit ett uppsving för kanadensaren som två år i följd varit lagets bäste poängmakare. Nu får han också sällskap av backen Jordan Rowley som under fredagen presenterades av klubben.

Jordan Rowley som hade en bra säsong i Vita Hästen har efter den korta sejouren i Norrköping testat spel i högstaligorna i både Finland och Österrike. Han avslutade fjolårssäongen i finländska Pelicans Lahti men fick efter säsongen beskedet av klubben att han inte längre ingick i planerna.

Nu blir det alltså istället spel i Storbritanniens högstaliga för Rowley som under sin säsong i Hästen stod för 19 poäng från sin backplats. I Guildford, som i fjol nådde semifinal i ligan, finns sedan tidigare de två svenskarna Calle Ackered och Erik Lindhagen. Den sistnämnde med Linköping HC som moderklubb.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Andreas Åberg