Den Djurgårdsfostrade centern har blivit något av ett eget varumärke i Hästentruppen.

61 poäng på 211 matcher i Hästentröjan sedan han kom till klubben 2014.

De flesta långt ifrån lättköpta för spelaren med sin uppoffrande spelstil och karaktär.

Borta mot Västerås var Kalin tillbaka efter att han varit skadad sedan mötet mot Tingsryd i 16 december. Ett slag över handen gjorde att ett finger bröts. Nu fick Kalin göra comeback med ett specialskydd.

– Det var väl två och en halv månad sedan sist. Det var bra att få komma in i det här och köra på, säger 24-åringen som fick 16 minuter direkt i matchen mot Västerås.

Något som kändes i kroppen.

– Det var jobbigt för kroppen. Benen och armarna var ganska slut. Idag känns det ganska väl. På träningen idag var det mer om att ta hand om kroppen, jobba tillbaka rörligheten och så, berättar Kalin om känslan dagen efter.

Hårt jobb är 24-åringens främsta kännetecken. Med tre ganska täta omgångar kvar av hockeyallsvenskan finns det möjlighet att slipa av lite av den fysiska rosten inför kvalspelet som väntar Vita Hästen.

Efter sista omgången, 8 mars väntar en kortare paus för Vita Hästen. Sedan drar kvalserien igång med sex lag som möter varandra vid två tillfällen i en rak serie.

I mitten av april är säsongen över för Vita Hästen.

Som division 1-, eller allsvenskt lag?

– Jag har otroligt dålig kunskap om vilka lag det kan bli i en kvalserie. Ingen koll alls på division 1 om jag ska vara ärlig. Det kan bli ett bra tryck och slutspelskänsla i hallen på ett sätt. Det vore bra, säger Kalin.