Hästenspelare till konkurrenten

På måndagen kunde vi avslöja att Villiam Haag lämnar Vita Hästen för allsvenska konkurrentklubben Pantern. Nu ser det ut som att lagkamraten Alexander Pettersson gör samma flytt.

10 april 2018 11:02

Det är bloggen MrMadhawk som skriver att den 23-årige forwarden, som den gångna säsongen i Norrköping stod för tio mål och åtta assist, är på väg till Malmöklubben.

Pettersson blev klar för Hästen i augusti och kom då närmast från spel med Skärgårdens HK i division 3 och Bäcken HC i division 2. Dessförinnan hade han spelat i Västerviks IK som han dock lämnade i förtid efter att ha kört kraftigt berusad och voltat av vägen med bilen. Han dömdes senare till 50 timmars samhällstjänst för grovt rattfylleri.

Både Pettersson och Villiam Haag kommer enligt MrMadhawk att inom kort presenteras för Pantern, som dessutom ska ha ytterligare förstärkningar på gång.

Vid lunchtid på tisdagen bekräftade Malmöklubben på sin hemsida att Hästenduon skrivit på, och att man dessutom värvar Axel Blomqvist som bland annat spelat i Hockeyallsvenskan med Södertälje under säsongen.

LÄS OCKSÅ: Här är Hästenspelarens nya klubb

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Samuel Villius