Fish tror på Hästens nya tränarduo

Christopher Fish tror på Vita Hästens nya ledartrojka. Att han fortsätter spela för klubben förefaller långt ifrån omöjligt.

29 april 2019 21:30

LÄS MER: Borgs "bilfadäs" ledde till spekulationer

LÄS MER: "Förstått att det är kört i Hästen"

26-åringen från Örebro tog det lugnt när Sporten nådde honom. Ja, efter en tredje raka kvalserie kan det behövas varva ner några veckor.

Även om det slutade lyckligt för Fish i kvalserien för andra raka säsongen.

– Vissa börjar prata direkt med klubbar. Jag gillar att ta det lugnt efter en intensiv säsong och har ingen brådska. Allt löser sig så småningom, säger Christopher Fish.

Forwarden smällde dit 38 poäng (11+17) på 56 matcher för Vita Hästen den här säsongen och är en väl etablerad allsvensk spelare.

Han sitter inte utan intresse från diverse klubbar, det bekräftar Fish själv.

– Jag ska sätta mig ner med Vita Hästen framöver och diskutera. Att fortsätta där ser jag absolut som mycket möjligt, säger Christopher Fish.

Vad tänker du kring Tony Zabel och Niklas Czarnecki som nya tränare?

– Jag tror det blir jättebra. Det blir spännande med en nystart för Hästen och det vore kul att vara med på den resan.

Fish bor i Linköping och har tidigare lyft fram det gynnsamma pendlingsavståndet till Himmelstalundshallen som en faktor till att Vita Hästen passar honom så bra.

Det står kvar.

– Familjesituationen (han har sambo och ett litet barn) spelar in. Det måste funka för allihopa. Men sedan är hockeyn väldigt viktig också så klart, säger Fish.

Du placerades i Södertälje, hur ligger det till där?

– Det var bara rykten.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Kenny Wiis