”Vi gör allt rätt men vi får inte in bollen”

Sleipner skapade chanserna men saknade den slutgiltiga skärpan framför mål. Då blev det mållöst på Östgötaporten. ”Om man får in bollen i en sån här match så kan det rinna iväg”, sa Sleipnertränaren Admir Dedic efter 0–0 mot Örebro Syrianska.

19 augusti 2017 19:14

Det vill sig inte riktigt för Sleipner efter uppehållet. En sen kvittering och en poäng mot Boo senast följdes upp av ett mållöst möte mot Örebro Syrianska trots att det var hemmalaget som höll greppet om matchen.

Efter tolv minuter träffade Johan Roxström ribban med ett skott utifrån. Där och då såg det ut som att randigt snart skulle få hål på gästerna från Närke.

När domare David Almgren blåste för pausvila hade de 88 åskådarna fått se en tuff och fysisk första halvlek där Sleipner mycket väl hade kunnat ha ledningen.

Inte heller i den andra halvleken hittade något av lagen rätt.

Daniel Ranns inlägg nådde sånär både Daniel Andersson och Daniel Källsholm men ingen i anfallsduon lyckades förvalta läget.

0–0 lyste på resultattavlan när ett annalkande augustiregn gjorde sig påmint efter 90 minuter.

– Det känns som vi har kontroll över matchen men det är sista tredjedelen där vi måste sätta dit bollen, summerade Gaby Chabo efter matchen.

– Vi fortsätter kämpa och vi måste bara plocka tre poäng varje match framöver.

Admir Dedic var inne på samma spår.

– Vi gör allt rätt men vi får inte in bollen – det känns som vi äger spelet. Det är det där sista som har varit emot oss ett tag nu.

För Sleipners del gäller det att fortsätta jobba på och ladda om inför toppmötet nästa helg.

– Vi har Rynninge nästa och det finns bara att vinna den, sa Admir Dedic.

IK Sleipner– Örebro Syrianska 0-0

Division 2 Södra Svealand Publik: 88
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jimmy Åkesson