Lagbygget har börjat ta fart för Vargarnas del. Förare som hittills är klara för en fortsättning är Joel Andersson, Mathias Thörnblom och Viktor Bergström. Klubben har aviserat att man gärna behåller stjärnan Kim Nilsson och uppgifter till Sporten säger att Daniel Davidsson och Henrik Bergström kommer att köra i röda och blåa huvor på Kråkvilan nästa säsong.

Daniel Davidsson bekräftar inte uppgifterna att han ska vara klar för en återkomst till Vargarna. Men någon dementi blir det heller inte.

– Nja, det finns naturligtvis ett gemensamt intresse för det. Jag hade aldrig lämnat Norrköping om inte Motala gått ner. Men samtidigt har Vargarna haft sitt lag i år och gjort det bra, vi får se var det landar, säger Daniel Davidsson.

Vad är viktigast för dig i valet av allsvensk klubb?

– Allsvenskan har ju tyvärr blivit sämre och sämre om jag ska vara helt ärlig. De här allianslagen är jättebra, jag gillar idén och tanken på att folk ska få åka. Men det blev lite avslaget i år. Det viktiga för mig är som vanligt att det ska vara seriöst. Klubbarna ställer ju krav på förarna att vi ska vara seriösa, då kan vi ställa samma krav på klubbarna.

Du trivdes bra under åren i Vargarna?

– Ja, så det ligger nära till hands. Det är bra folk runt omkring. Banan är speciell, ingen favorit. Men allt runt omkring funkade bra.

Daniel Davidsson hade ett tråkigt 2018 med styrning endast i allsvenskan. Till nästa år blir det betydligt roligare med Piraterna i elitserien och en allsvensk klubb som verkar bli Vargarna.

– Det var vidrigt i år. Det är bara att erkänna. Jag körde 13 matcher totalt – det är inte alls okej. Det var första i det allsvenska slutspelet som jag fick lite glöd tillbaka. Motivationen var inte alltid den bästa under säsongen, säger Davidsson som landade in på ett snitt på 1,466.