Uppgift: Real har lagt bud på Asllani

Igår kom Sportbladet med uppgifter om att Real Madrid kommit med ett erbjudande på förra LFC-stjärnan Kosovare Asllani. Nu kommer även uppgifter från spanskt håll att det ligger ett kontrakt på bordet.

16 juli 2019 18:33

LÄS MER: Smällen: Asllani lämnar guldjagande LFC

LÄS MER: LFC går tomhänt ur affären

LÄS MER: Krönika: "Ursäkta, men det känns som ren bullshit"

Den Madrid-baserade tidningen AS skriver sent på måndagskvällen att det jobbas på att göra Asllani till en del av Real Madrids nya damsatsning. Intresset är enligt den spanska tidningen så konkret att Real Madrid/CD Tacón erbjudit Asllani ett kontrakt.

Spanska tidningen skriver att landslagsstjärnan Asllanis insatser i VM har väckt intresset hos Real Madrid. AS beskriver även Asllani som en spelare med stor erfarenhet från europeisk toppfotboll och att hon har fina meriter från PSG och Manchester City. Nu menar AS att vi får se ifall Asllani blir den första "Galactican" som CD Tacón gör sedan man slutit ett avtal om att bli Real Madrids damlag.

Fotnot: "Galáctica" används i spanskan för att beskriva stora stjärnvärvningar inom fotbollen. Uttrycket har idag spridit sig bredare inom sportvärlden och används oftast för att beskriva storstjärnor i vilket lag som helst.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Erik Winell