Det har varit på gång en tid, redan i veckan kunde Sporten avslöja att Daniel Davidsson var mer eller mindre klar för klubben.

Nu är det också officiellt.

Davidsson återvänder efter att den gångna säsongen kört för Piraterna i allsvenskan.

– Det är jätteroligt. Han hittar onekligen runt på Kråkvilan, säger sportchefen Whilma Johansson om att få tillbaka den rutinerade föraren.

Davidsson körde flera säsonger i klubben innan Piraterna åkte ur elitserien. Då kunde han inte kombinera körning i hemmaklubben med att också åka för Vargarna.

Nästa säsong kör han för båda igen, Piraterna i elitserien och Vargarna i allsvenskan.

– Jag hade egentligen aldrig varit därifrån om inte Piraterna åkt ur elitserien. Jag är tryggast där. Vi har det nya allianslaget som Piraterna ska ha också, de hade blivit två hemmamatcher för dem i Motala så det hade väl varit bra också men det vägde ändå över för Vargarna, säger Davidsson som går in med snittet 1,466 – ett lågt snitt med tanke på hans kapacitet.

Säsongen som gick var tuff, där han endast fick köra i allsvenskan. Det är inte alltid lätt att slita på då när man varit med några år.

– Det var tufft med motivationen när det inte spelade någon roll hur jag åkte, jag skulle ändå inte få en chans i elitserien. Man är inte 19 längre så det var tuffare än jag trodde. Speciellt när det gått bra 2017. Men utgångsläget inför nästa säsong jämfört med den som var är milsvid skillnad. Det känns väldigt positivt, säger Davidsson.

Vad säger du om laget ni får i Vargarna?

– Det verkar bli i stort sett samma, sedan vet inte jag om det kommer något mer in. De gjorde det bra. Den indikation jag fått inför nästa år är att bästa laget ska åka, jag får konkurrera som alla andra.

Utöver Davidsson har klubben också klart med sin, och kanske hela allsvenskans, bäste förare om man ser till säsongen som gick.

Kim Nilsson har blivit synonym med Vargarna efter alla år i klubben och nu blir det minst ett till.

Nilsson har också skrivit på för en säsong till där han återigen kommer vara lagkapten.

– Han är vår trygghet och har varit guld värd. Inte bara på banan utan även för laget i depån och mot bangruppen. En riktig klippa, säger Whilma Johansson.

Kim Nilsson säger så här om att han stannar – den här gången också:

– Jag vill åka i allsvenskan, det bestämde jag tidigt och det fanns aldrig några andra planer. Det är en rolig serie att åka i. Att det blev Vargarna ... det känns som att det ska vara så! Jag har varit där så länge och de har en satsning på gång. De gör saker för att på sikt kunna köra i elitserien igen.

Han är glad att återigen få vara lagkapten, vilket han var för första gången säsongen som gick.

– Det är kanske ingen stor skillnad, jag har alltid varit en sådan som brytt mig om allt runt omkring ändå. Men vi hade ett skitroligt gäng i år, en bra blandning av rutin och unga och gröna. Det var lätt att få ihop alla och jag vet att de flesta ville vara kvar i Vargarna också eftersom det var så roligt att köra där, säger Nilsson.

Du blir kvar i Masarna i elitserien också?

– Ja, så rolig är jag, haha! Det är viktigt att det stämmer, man vet vad man har men inte vad man får. Det var det jag siktade på också.

Vargarna har ytterligare några förare mer eller mindre klara men där det inte är helt påskrivet än. Det finns tre platser kvar att fylla med förare över 0,5 i snitt.

Att Henrik Bergström och Dennis Fagerkrantz är två som man vill ha kvar där är ingen hemlighet.

Klara utöver Nilsson och Davidsson är sedan tidigare Joel Andersson, Mathias Thörnblom och Viktor Bergström.