Den numera 28-årige MaicSema lämnade Sylvia för Hammarby 2008 och har sedan dess befunnit sig på elitnivån, i Sverige, Norge och Cypern.

De två senaste säsongerna har Sema huserat i Örebro SK. Men i början av november blev det klart att parterna går skilda vägar.

Sema är därmed fri på marknaden. Och enligt honom själv ska det inte vara några större bekymmer att hitta en ny klubbadress.

– Det finns intresse, både inom Sverige och utomlands, något bra kommer att dyka upp, säger MaicSema.

– Det kan bli klart med något i morgon och det kan dröja flera veckor. Du vet hur det funkar inom fotbollen. Jag är inte orolig, jag har rutin på det här och har varit i den här situationen tidigare.

Sema understryker att det är en klubb i en högstaliga han eftersträvar.

Förutom det, vad är viktigast för dig i dit val?

– Att det är en klubb med tydliga mål och ambitioner. Jag vill spela i en klubb som vill något. Vi får se om det blir utomlands eller i Sverige.

Med distans, hur kändes säsongen som var för din del?

– Den var helt okej. Det var mycket upp och ner med tränarbyte och allt. För egen del fick jag spela på en ovan position efter tränarbytet. Det tog sin tid att komma in i det, men det gick bättre och bättre.

Varför lämnade du Örebro?

– Jag och mina representanter väljer att inte fokusera på Örebro, utan vi blickar framåt just nu.

När jag ändå har dig på tråden så måste jag nämna familjen Semas succé på Fotbollsgalan, ni levererade?

– Haha, ja det var en rolig grej och det verkar som att många gillade vad vi gjorde. Vi visste ju att vi skulle dela ut ett pris och kom på spontant att vi borde göra något lite ytterligare på scenen.