Så här startar Vargarna i hemmamatchen

Samma förare som sist men ett par rockader inom laget. "Det är några positioner som man vet funkar på hemmaplan", säger Vargarnas lagledare Peter Jansson.

27 maj 2019 21:30

Bara två omgångar har körts av allsvenskan men redan har samtliga lag tagit minst en poäng.

– Det är bara roligt. Serien är hårdare än i fjol och det kommer vara hårt hela vägen, säger Jansson.

Vargarna inledde med seger mot Valsarna men tappade en pinne borta mot Griparna senast. Nu är det upp på sadlarna igen inför onsdagens hemmamatch mot VIP Speedway (en sammanslagning av elitserieklubbarna Västervik, Indianerna och Piraterna).

Vargarna lär få leva med favoritskapet den här säsongen, i alla fall på Ica Maxi Arena.

– Det har vi inget emot, det gör vi så gärna. Vi vill ju vinna varje match och det var surt att vi inte kunde göra det mot Griparna, säger Jansson.

I hemmapremiären blev ett decimerat Valsarna en enkel munsbit. Nu hoppas Jansson på en tätare match utan några avbräck hos motståndarna.

– VIP är inget lätt lag. Hittills har de ju kört med Linus Sundström och Jonas Davidsson, och jag hoppas de kommer nu också. Man vill ju möta de bästa förarna.

Vargarna ställer upp med exakt samma manskap som körde i Nyköping förra veckan. Dock byter reserverna Oscar Holstensson och Viktor Bergström position med varandra, liksom heatledarna Kim Nilsson och Daniel Davidsson.

– Laget kändes ganska naturligt egentligen. Det är några positioner på hemmaplan som man vet funkar bra, konstaterar Peter Jansson om omkastningarna.

Så här ser Vargarnas lag ut på onsdag: 1) Mathias Thörnblom, 2) Joel Andersson, 3) Kim Nilsson, 4) Timi Salonen, 5) Daniel Davidsson, 6) Viktor Bergström, 7) Oscar Holstensson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johny Daagh