Klubben har varit aktiv på värvningsfronten de senaste dagarna med flera nya spelare. Under torsdagen plockades mittbacken Ivan Bukenya och ytterforwarden Gibson Bardsley in. Nu letar klubben inte längre aktivt efter nyförvärv, men. . .

– Dyker det upp något speciellt kommer vi ställa frågan, säger Melke Alan och fortsätter:

– Som jag har sagt förut så hade jag helst varit klar för en månad sedan. Nu blev det inte så, vi har värvat en del spelare i sent skede så det kommer nog ta lite tid att komma in i tempot.

City får klara sig utan nyförvärvet Mikael Saglamoglu (korsband) och Shkelqim Pacolli (knä) i premiären mot Nyköping. Övriga finns tillgängliga, men alla är inte redo för 90 minuter.

– Jag har startelvan klar i huvudet, sedan får vi se vilka som är tillräckligt förberedda för match, säger Citys manager Melke Alan.

Vad har du sett av Nyköping?

– Ett lag som jobbar hårt med snabbt försöka återerövra bollen. De startade lite trögt förra säsongen men gjorde det bra under hösten, säger Melke Alan.

Som vi berättat tidigare kommer Corren.se att storsatsa på division 1-fotbollen och sänder samtliga matcher med ÅFF och City under säsongen. Lördagens match mot Nyköping startar kl 16.00.