Nilsson höll emot i ny Ottawa-seger

I början av veckan var Anders Nilsson med när Ottawa släppte in åtta mål. Men mot Philadelphia höll han nästan tätt i ett möte som slutade 2–1, vilket innebär att Ottawa har vunnit fyra av de fem senaste matcherna.

16 november 2019 05:21

Det var mot Carolina i måndags som svensken släppte in fyra av de första 19 skotten, och sedan blev utbytt i en match som slutade 2–8.

Men sedan blev det seger mot New Jersey i onsdags, och nu även mot Philadelphia i en tät match. Nilsson räddade 26 skott och släppte bara in en puck, från Tyler Pitlick redan i tredje matchminuten.

Mitt jobb är att stoppa pucken, oavsett om det är i första matchminuten eller i de sista fyra eller vad som, sade Anders Nilsson till nhl.com efter matchen.
Det enda jag hade i huvudet var att stoppa pucken.

Toronto är uppe i fyra förluster i rad, sedan Brad Marchand stått för två av målen när Boston slog det kanadensiska laget med 4–2. William Nylander fick en assist vid Torontos första mål.

Det krävdes förlängning för att Columbus skulle få in det avgörande 3–2-målet mot St Louis. I och med att Missouri-laget därmed får en poäng för matchen är man nu uppe i nio raka matcher med poäng, varav sju segrar.

Emil Bemström fick en assist för Columbus andra mål, och Oskar Sundqvist noterade en vid St Louis första.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
TT