LHC är överens med ett nyförvärv

Det kanske kan kännas frustrerande för fansen när andra SHL-lag presenterar nyförvärv. Men LHC är nu muntligt överens med en spelare.

15 juni 2019 19:28

Växjö presenterade under veckan Emil Pettersson och Tim Erixon som de senaste tillskotten till truppen. Men från LHC-lägrets sida har det varit tyst. Men bakom kulisserna jobbas det hårt för att få de sista pusselbitarna på plats. Nu bekräftar LHC:s general manager Niklas Persson att de är överens med en spelare.

– Vi är muntligt överens, men det är ingenting skrivet. Innan det är skrivet på papper ropar jag inte hej. Jag är nöjd och det känns bra. Sedan ska ytterligare en pusselbit in. . .då har jag inte heller sagt vilken position det är, säger Niklas Persson och skrattar till.

Tidigare har det pratats om centern Patrik BergIund som ett tilltänkt nyförvärv för LHC då han öppnat upp för spel i Sverige. Under våren och tidigare under sommaren har bland andra HV och Örebro nämnts som tänkbara klubbadresser. Centern själv har dock, enligt Aftonbladet, dementerat uppgifterna om spel i Örebro.

– Vet inte varför rykten är ute om mig att jag ska spela i Örebro nästa år. Det är inte sant, säger han till tidningen.

Niklas Persson har dock inte velat kommentera något om Berglund. I en tidigare intervju med Sporten sa han.

– Jag har inga kommentarer och det finns ingen anledning att kommentera det. Det kan ju vara så att man hittat någon som andra klubbar har glömt bort. Nu säger jag inte att Berglund är en sådan spelare. Men det finns ingen anledning för mig att kommentera spelare som inte är våra.

Om det är den tidigare NHL-centern som LHC gjort klart med nu finns det dock inga uppgifter om.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Rebecca Candevi