Klart: Han skrev på för IFK

Påskrivet och klart. "Jag vill ta ännu större plats och ännu större steg", säger Julius Lindgren, 21, till IFK:s hemsida om det förlängda kontraktet.

4 december 2018 10:14

Under tisdagen bekräftade IFK Norrköping vad Sporten skrev om redan förra veckan – målvakten Julius Lindgren skriver på ett nytt avtal.

– Vi är väldigt glada för att ha kunnat knyta Julius till oss under ytterligare tid. Under detta år tog han stora kliv och vi hoppas att den utvecklingen fortsätter här framöver, säger managern Jens Gustafsson.

Lindgren som varit pålitlig mellan Sylvia stolpar har fortfarande ingen allsvensk match på kontot och slåss mot tuffa konkurrenter i Isak Pettersson, Årets målvakt i allsvenskan, och David Mitov Nilsson.

Med i bilden finns även Gustav Jansson som är på väg att förlänga.

LÄS MER: "Nu lägger Mitov locket på"

Lindgren sa i förra veckan följande om chansen att få speltid i A-laget:

– Det är tufft så klart. Men jag känner att jag hör hemma där. Sen tycker jag att Isak och Mitov är jätteduktiga och bättre än mig just nu. Men jag känner att jag inte är alltför långt efter.

– Jag har fått många bra kvitton i år. Det kan gå fort med nån skada här och avstängning där och helt plötsligt står man i allsvenskan. Då måste man vara redo – det känner jag att jag är.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Iwung