"Jag kommer för att vinna titlar"

Nu är Nilla Fischer på plats i Linköping. "Jag kommer hit för att vinna titlar", sa mittbacksstjärnan.

20 maj 2019 19:56

Hon presenterades för sin nygamla publik före avspark i toppmötet med Rosengård och fick symboliskt ta på sig en LFC-tröja som hon fick av klubbdirektören Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt,

Nummer fem.

Förstås.

Nu väntar snart VM och efter det ånyo spel i Linköping för Nilla Fischer efter många och framgångsrika år i storklubben Wolfsburg. Tillsammans med fru Michaela och sonen Neo har hon också flyttat in i huset på landet strax utanför Linköping.

– Senaste dagarna har det mest handlar om att rensa maskrosor och klippa gräs. Sen har vi 60 flyttlådor som vi ska få ordning på. Men det går framåt, sa Nilla Fischer avklarad ceremoni på Linköping arena.

Vad kommer du med för förväntningar?

– Höga. För mig handlar det nu i första hand om att landa och sen är det VM. Jag ser fram emot att köra igång med laget efter det och kommer hit för att vinna titlar och för att ta LFC ut i Europa. Det finns alla möjligheter för det.

Det känns inte som en nedtrappning?

– Beslutet är i första hand taget som förälder. Det har jag sagt tidigare också. Men ambitionsmässigt är det absolut ingen nedtrappning. Jag är skitsugen på att spela vidare så många år som jag kan. Sen kan jag inte stå och säga att Linköping är som Wolfsburg, men det det finns stora kvaliteter i det här laget också.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Per Bergsten