Det blir en del ändringar i IFK Norrköpings startelva till årets näst sista allsvenska match, hemma mot Örebro på måndag kväll.

Gudmundur Thórarinsson och Simon Skrabb är avstängda. Eric Smith kommer tillbaka efter sin avstängning.

Frågan är vem som tar den andra platsen på vänsterkanten. Väljer manager Jens Gustafsson Nikola Tkalcic som är på väg att lämna klubben eller blir det nye Johannes Vall?

– Vi får se. Någon ska in. Jag är alltid redo, säger Johannes efter fredagens förmiddagsträning på Östgötaporten.

Han kom till IFK från Falkenberg i somras och har hittills fått göra två allsvenska inhopp, men ingen match från start. Nu kan det vara dags.

– Det tar lite tid att komma in i det, med ny miljö och nya intryck. Förtjänar man att spela så får man. Jag har kanske varit lite för ojämn på träningarna. Jag har nivån i mig, men det tar lite tid. Jag behöver ha en högre lägstanivå, tycker Johannes.

– Jag trivs jättebra i klubben och staden. Då är det lättare att prestera. Jag är hoppfull.

Johannes hann bara komma till sitt nya lag innan han fick ställa om till ett nytt spelsätt.

– Jo, hehe. Det blir lite annorlunda, lite högre position, mer som en yttermittfältare, samtidigt som man är ytterback. Jag trivs bra med det och gillar att vara offensiv. Det är inte jättestor skillnad. Vi har tränat på det ett tag. Jag känner att jag har koll på det.

Av den här säsongen återstår bara två matcher, innan det är dags att förberedda sig för nästa säsong.

– Jag kommer att åka hem till Falkenberg och träna i Halmstad med en fystränare. Sen ska jag iväg på en resa med tjejen också. Mycket träning och lite avkoppling, berättar Johanens Vall.