"Rädd att det skulle vara något allvarligt"

IFK Norrköpings danska nyförvärv Rasmus Lauritsen klev av U21-matchen skadad i veckan. Nu ger han lugnande besked och vara tillbaka inom kort på planen.

20 februari 2019 14:38

LÄS MER:Här är IFK:s besked om skadan

Han värvades inför den här säsongen för att direkt konkurrera om en plats i startelvan. Men på måndagen klev Rasmus Lauritsen av IFK Norrköpings U21-match med en skada.

– När jag sprang kändes det bara som att någon slog mig i benet och jag var rädd att det skulle vara något allvarligt för jag hade väldigt ont, säger Rasmus Lauritsen när vi pratar med honom på onsdagen efter ett gympass.

Sedan kom det ett lugnande besked.

– Men dagen efter visade undersökning att det bara var en mindre sträckt muskel och ingen större skada. Det gör fortfarande lite ont men jag räknar med att vara tillbaka inom någon vecka, säger Rasmus Lauritsen.

Lauritsen beskriver att han har fått ett fint välkomnade in i laget, och att lagkamraterna bjuder på en positiv atmosfär i gruppen.

– Jag försöker vara positiv och är mest glad över att det inte var någon allvarlig skada. Jag ser verkligen fram emot att vara tillbaka med grabbarna och spela match igen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elvedin Basic