Klart: Blir IFK:s nya marknadschef

IFK Norrköping har gjort klart med en ny marknads- och försäljningschef. Anne-Lie Boman är klar för uppdraget på Östgötaporten.

23 januari 2019 13:21

Det har en tid pågått en rekryteringsprocess kring några av positionerna på IFK-kansliet. För en tid sedan blev det klart att Robin Bornehav är ny ansvarig för media och kommunikation.

Nu meddelar klubben att man även gjort klart med positionen som marknads- och försäljningschef. Anne-Lie Boman är idag hotelldirektör på Elite Hotels i Norrköping och Linköping, men kommer alltså börja jobba för IFK.

– Helt fantastiskt och det är ett mycket ärofullt uppdrag att få jobba för ett så starkt och välrenommerat varumärke som IFK. Jag är så taggad för uppgiften att få vara med och bidra till att göra IFK ännu starkare, säger Anne-Lie till klubbens hemsida.

På frågan vad hon kommer arbeta och bidra med i klubben svarar hon:

– Jag kommer bidra med många kontakter och min långa erfarenhet från hotellbranschen kan säkert vara till nytta med nya idéer och en hög servicenivå. Jag kommer också att bidra med hög arbetsmoral och mycket glädje för det är viktigt att ha kul på jobbet. Det speglar av sig på hela verksamheten.

IFK har lyft till ett topplag sportsligt de senaste åren. Vid sidan om har man fortfarande en bit kvar innan man vuxit ifatt även där.

– När det sportsliga går bra så blir vårt arbete enklare och det är bara att kavla upp ärmarna och bearbeta marknaden. Det finns många duktiga medarbetare som jag samarbetat med då Elite självklart är en sponsor och tillsammans blir vi ett starkt lag, säger Anne-Lie Boman.

IFK:s klubbchef Jens Magnusson kommenterar också rekryteringen på IFK:s hemsida. Han säger:

– Anne-Lie har de egenskaper och erfarenheter som vi tror är avgörande för att göra ett bra jobb i rollen. Hon har dessutom ett väl utbyggt nätverk i både staden och regionen. Vi ser fram emot att Anna-Lie kommer på plats och är övertygande om att denna rekrytering, tillsammans med vårt nya marknadskoncept, kommer att möjliggöra för oss att nå vårt mål: Att bli ett allsvenskt topplag på alla plan.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Christer Gustafson