IFK-backen kan gå för fullt igen

Nu är Kasper Larsen tillbaka och redo för spel igen – tack vare nya iläggen. "Det känns bättre", säger IFK:s danske mittback om sin hälsporre.

2 oktober 2018 19:30

LÄS MER: Avslöjar: Backen tränar med IFK

Han fick en strålande start på tiden i Norrköping. I sin första match efter att ha värvats från FC Groningen blev han matchhjälte i den sena vändningen mot IFK Göteborg.

Då blev 0–1 till 2–1 på övertid när Larsen klev upp offensivt och nickade fram till det som blev straff och därefter själv gjorde avgörandet.

– Det var en fin början när jag kom. Lite tråkigt att det blev så här men jag har jobbat hårt för att komma tillbaka och nu är jag det, säger Larsen efter att ha kört hela passet på tisdagen.

– Jag tränar fullt med laget igen. Det är fint. Sedan är det klart att det är en skada som säkert kommer ta lite tid att bli av med helt men det känns bättre.

Han har plågats av en ond häl på slutet och missat några matcher. Mot Sirius var han tillbaka på bänken och nu är han redo för spel igen även från start. Det som främst gett effekt är att han fått hjälp med ett nytt ilägg i skon.

– Det ilägget jag hade när jag kom var alltför hårda för konstgräs. Det var den kombinationen som gjorde det.

Kasper Larsen hade problem med hälen även i sin tidigare klubb, men det var inte exakt samma skada.

– Jag hade problem med hälsenan men det det var förra året och är inte samma grej, säger Larsen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Christer Gustafson