Här är duon som väljer att förlänga med IFK

IFK Norrköping har förlängt med två spelare inför nästa säsong. Både Clara Flenhagen och Vanessa Karagöl stannar i laget.

Vanessa Karagöl.

Vanessa Karagöl.

Foto: Christer Gustafson

Fotboll2019-11-16 13:10

Lagbygget inför 2020 börjar ta form. Tidigare blev det klart att tränarduon Anna Eriksson och Christin Lilja stannar även över nästa säsong.

Även på spelarsidan rör det på sig. Idag presenterar klubben två spelare som också har förlängt sina avtal.

Backen Clara Flenhagen kom från Svärtinge 2016 och gjorde 20 matcher i division 1 säsongen som gick. Hon var även lagkapten i några av dem.

Nu blir hon kvar en säsong till.

– Jag har höga förväntningar på nästa år och jag tror det kan bli hur bra som helst. Jag hoppas på att kunna bli en bättre fotbollsspelare och att vi som lag ska utvecklas och bli ännu bättre tillsammans, säger hon till klubbens hemsida.

– Jag valde att skriva på för IFK för att jag tror att det är det bästa valet för min utveckling och jag trivs också väldigt bra med mina lagkamrater och tränare.

Vanessa Karagöl hade skadeproblem säsongen som gick. Ett trasigt knä höll henne borta från spel, men nu ser hon fram emot 2020.

– Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka till fotbollen igen och får göra det jag älskar mest. Efter en sådan lång skadeperiod kan man inget annat än att längta till nästa säsong sätter igång, säger Vanessa till ifknorrkoping.se.

Förväntningarna är höga.

– Att få spela fotboll en hel säsong igen och vara med och bidra till seriesegern, så att Norrköping får ett Elitettanlag 2021.

En kvartett spelare lämnar samtidigt klubben. Lisa Flisell, Ellen Erlandsson, Felicia Rohlen och Rebecca Stigenhed går vidare på andra håll nästa år.

Clara Flenhagen.
Clara Flenhagen.
Karta: Östgötaporten
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!