Hästen utlovar stor nyhet

Vita Hästen kallar till presskonferens. Där kommer "pusselbiten som vi alla väntar på" presenteras enligt den kallelse som klubben skickade ut under tisdagen.

16 april 2019 14:58

Det rör på sig i Vita Hästen.

Efter kvalserien som slutade med att klubben säkrade nytt kontrakt i allsvenskan så har Simon Krekula förlängt och Henrik Rommel skrivit på för AIK.

Nu har Hästen en nyhet att släppa och döma av kallelsen till onsdagens presskonferens är det något extra.

Ordföranden Rickard Rauge kommer att hälsa välkomna och inleda mötet som kommer att hållas i Himmelstalundshallens så kallade Guldrum.

"Ca 11:10 presenterar Rauge pusselbiten i lagbygget som vi alla väntar på. Rickard Rauge kommer att presentera en utav de viktigaste pusselbitarna i lagbygget inför säsongen" står det i kallelsen.

Om det handlar om vem som ska träna laget, nyförvärv av rang eller pengar in till klubben återstår att se.

Sporten pratade med Tony Zabel tidigare i veckan som sa följande om han är på väg att ta över huvudansvaret efter Sune Bergman:

– Jag förstår som sagt att det blir en hel del snack, jag har ändå fört deras talan i en del frågor.

48-årige Zabel har hjälpt Hästen under den senare delen av säsongen.

– När det blev klart med kvalserien fick jag en förfrågan om att gå in som konsult och hjälpa till lite med samtal med spelaragenter åt klubben. Det har jag också gjort under kvalserien för att de skulle kunna få fokusera helt på det de behövde göra. Det är där vi har landat, nu ska jag träffa Vita Hästen i veckan för att rapportera vad jag gjort, sa Zabel.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Iwung