Arbetsområdena har växt för fotbollsansvarige Sargon Akcan. Först avlastades han när när Rikard Andersson blev sportchef på damsidan och nu kommer Michel Aldemir in i herrlaget.

– Det är inte samma förening som 2013. Vi växer så det knakar på ungdomssidan. Jag hinner inte lägga lika mycket tid på A-lagen när jag behövs i hela föreningen med våra projekt och för att se över framtiden. Äntligen har vi fått in två nya på respektive områden som vässar organisationen, säger fotbollsansvarige Akcan.

39-årige Michel Aldemir har en gedigen fotbollsbakgrund, både på och utanför planen. Han spelade bland annat för Sylvia i superettan och har även varit med i BK Forward, FC Syrianska och Husqvarna FF.

Senaste uppdraget var som sportchef i Linköping City som han lämmade av personliga skäl våren 2016. Den uttalade målsättningen för Assyriska, som åkte ur division 2, är att snabbt studsa tillbaka och Aldemir är taggad inför uppdraget som sportchef på Mamre.

– Jag är glad över att vara här, min relationen till föreningen är väldigt bra och jag känner många inom organisationen sedan tidigare. Föreningen har varit väldigt tydliga med vad de vill och har på senare år tagit enorma kliv framåt. Nu handlar det mer om att vässa organisationen och spänna bågen och jag hoppas kunna bidra till att vi kan nå våra mål, säger Michel Aldemir till Assyriskas hemsida.